"Πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας"

από Αντώνης Γκάτζιος

Στην αδυναμία του ΑΡΗ να εμφανιστεί αποτελεσματικός εκτός έδρας στάθηκε ο Σάββας Καμπερίδης μετά την επίπονη ήττα από τον Ιωνικό Νίκαιας.

Ο κόουτς του ΑΡΗ είπε:

“Συγχαρητήρια στον Ιωνικό, ήταν πιο ψυχωμένος από μας κάτι που είναι ανεπίτρεπτο και μετά κέρδισε δίκαια. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στη συνέχεια κάτι άλλαξε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και την απαιτούμενη ενέργεια. Παίξαμε άμυαλα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Όλες τις φάσεις στο τέλος των εποθέσεων τις κάναμε εντελώς λάθος. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για μας.

Αν κερδίζαμε θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πιάσουμε κάποιες ομάδες και να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Όμως τώρα επανερχόμαστε εκεί που ήμασταν. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο νίκες που κάναμε στην έδρα μας και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε, όμως, σε κάθε παιχνίδι να έχουμε 5.000 κόσμο. Πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας. Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια το Παλέ; Δεν γίνεται.

Όλη η εβδομάδα κύλησε όπως έπρεπε και είχα την αίσθηση ότι θα ήμασταν έτοιμοι και πνευματικά και αγωνιστικά. Ίσως η εικόνα μας να οφείλεται στο ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας.

Θα πρέπει να εκτελούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια. Την κρίσιμη στιγμή πρέπει να βγάλεις ποιότητα και δεν το κάναμε.

Το αν θα γίνουν αλλαγές εξαρτάται από το αν μπορούμε να τις κάνουμε. Αυτήν τη στιγμή δε γίνεται. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Πορευόμαστε όπως είμαστε, αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει κάποιοι να επαναπαύονται. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να σώσουμε την ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα