Οι επαφές με τη ΦΙΜΠΑ και η απαραίτητη βοήθεια της ΕΟΚ

από Αντώνης Γκάτζιος

Η προσπάθεια του ΑΡΗ για να ξεπεραστεί το θέμα των ban από τη ΦΙΜΠΑ και να μπορέσει η ομάδα να κάνει προσθήκες για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται. Και θα χρειαστεί και η αρωγή της ΕΟΚ.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ βρίσκονται σε επαφή με τη ΦΙΜΠΑ, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία παράταση χρόνου για να μπορέσουν αφενός να ρυθμίσουν τις οφειλές προς τους οκτώ πιστωτές, αφετέρου να φτιάξουν ομάδα ώστε να συμμετάσχουν στο προσεχές πρωτάθλημα. Ένα από τα βασικά επιχειρήματα του ΑΡΗ είναι ότι για να καταφέρει η ομάδα να είναι συνεπής προς όσους οφείλει, πρέπει να παραμείνει ζωντανός οργανισμός.

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Α.Σ. και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, οι συζητήσεις με τη ΦΙΜΠΑ γίνονται σε πλαίσιο συνεννόησης και κατανόησης, όμως είναι απαραίτητη και η βοήθεια της ΕΟΚ. Η ελληνική ομοσπονδία καλείται να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του ΑΡΗ, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στη δυνατότητα της ομάδας να μείνει ζωντανή. Οι επαφές και με την παγκόσμια και με την ελληνική ομοσπονδία συνεχίζονται και στον ΑΡΗ περιμένουν αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα