" Οι πρώτες αγωνιστικές φέρνουν εκπλήξεις"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο κόουτς του Μεσολογγίου μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα

Οι δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ. 

Αναλυτικά:

“Για την πόλη είναι μία μεγάλη και ιστορική μέρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε άγχος και αγωνία. Κάναμε πολλά λάθη και ο ΑΡΗΣ ξέφυγε εύκολα. Κομβικό σημείο το 3ο δεκάλεπτο. Βάλαμε κάποια σημαντικά συτ στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε με ένα ακόμη μεγαλύτερο σουτ. 

Η κλινική εικόνα ίσως θα μας επέτρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Το δικαιούμαστε, είχαμε πάθος, είχαμε μεγάλα σουτ. Είμαστε ευχαριστημένοι, κάναμε την πρώτη μας νίκη, ελπίζουμε να κάνουμε και δεύτερη. Συνεχίζουμε, μην ξεχνάτε οτι αυτή η ομάδα πριν από 5 χρόνια ήταν τα τοπικά. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτών των 2 πόλεων. 

Τα παιδιά του ΑΡΗ έχουν πολλά χιλιόμετρα στα παρκέ της Α1, πολλή εμπειρία. Στο τέλος παίζαμε κοντρα στον Φλιώνη. Έβαλε μεγάλα σουτ, έκλεψε μπάλες, πήγε ν μας κερδίσει. Έχουμε ακόμη πολύ χρόνο. Και εγώ και ο κόουτς της αντίπαλης ομάδας έχουμε πολύ χρόνο να διορθώσουμε πράγματα. Οι πρώτες αγωνιστικές φέρνουν εκπλήξεις. Υπάρχουν δυσκολίες για όλους. Μην ξεχνάτε πως όλοι είμαστε κοντά στους 7 μήνες μακριά από αγωνιστικό ρυθμό. 

Χαίρομαι που είδα τον κόουτς στον πάγκο του ΑΡΗ. Σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Χαίρομαι που βλέπω νεα παιδιά να κάνουν δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι άλλοτε θετικό άλλοτε αρνητικό. Τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες φουρτούνες. Η ζωή συνεχιζεται. “

Προτεινόμενα Άρθρα