Περιμένει την επίσημη πρόταση των Μπακς για το supermax συμβόλαιο ο Γιάννης

από Γιώργος Γκάτος

Ήρθε η μεγάλη… ώρα στο ΝΒΑ!

Από το απόγευμα της Παρασκευής (20/11) ανοίγει η free agency και αυτομάτως αυτό σημαίνει πως οι ομάδες μπορούν και επίσημα να κάνουν τις προτάσεις ανανέωσης στους παίκτες του.

Μία από τις πιο “καυτές” περιπτώσεις αυτή την περίοδο είναι αναμφίβολα αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς. Από σήμερα, λοιπόν, η ομάδα του Μιλγουόκι μπορεί και επίσημα να καταθέσει την πρότασή της στον διεθνή φόργουορντ, που θα είναι ένα supermax συμβόλαιο. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, έναντι 230 εκατ. δολαρίων. Η σχετική προθεσμία που έχουν οι δύο πλευρές για να πέσουν οι υπογραφές, εκπνέει στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν 2020/21.

Από ‘κει και πέρα, η free agency δεν αφορά μόνο τον “Greek Freak”. Αλλά, σχετίζεται και με παίκτες που είτε είναι ελεύθεροι και θα μπορούν και να συνάψουν συμφωνίες ομάδες, είτε αγωνίζονται εκτός ΗΠΑ και πλέον μπορούν να διαπραγματευτούν.

Όσον αφορά στη δεύτερη περίπτωση, ο ενδιαφερόμενος είναι ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος διανύει τις τελευταίες του ημέρες ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού εξ αρχής έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ. Ήδη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το προβάδισμα για να αποσπάσουν την υπογραφή του Αργεντινού γκαρντ, έχουν οι Ντένβερ Νάγκετς.

Προτεινόμενα Άρθρα