Η σημασία της επιστροφής Μιλόσεβιτς, Ντραγκίτσεβιτς

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς επέστρεψαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΡΗ και η παρουσία τους έδειξε πόσο έλειψαν από τους αγώνες που η ομάδα έκανε το αρνητικό σερί της.

Βλέποντας τη στατιστική, κάποιος μπορεί να μη… θαμπωθεί από τα νούμερά τους. Όμως οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια. Αμφότεροι μπήκαν στη μάχη στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο ΑΡΗΣ προσπαθούσε να “χτίσει” τη διαφορά που εν τέλει πήρε. Το post παιχνίδι τους ήταν καθοριστικό γι’ αυτό, αφού αφενός πέτυχαν συνεχόμενους πόντους κοντά στο καλάθι, αφετέρου έκλεισαν την άμυνα του Μεσολογγίου δημιουργώντας χώρους για σουτ στους περιφερειακούς. Σε συνδυασμό με την κυριαρχία του Γιάννη Κουζέλογλου στη ρακέτα, ο ΑΡΗΣ είχε δυναμική φροντ λάιν.

Οι δύο ψηλοί του ΑΡΗ πέτυχαν μαζί 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, όμως το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπε ο Σάββας Καμπερίδης στη συνέντευξη Τύπου: Ότι κάποιοι παίκτες έπαιξαν με δική τους πρωτοβουλία, λόγω τραυματισμών. Ο Μιλόσεβιτς και ο Ντραγκίτσεβιτς είναι σ’ αυτήν την κατηγορία.

Η επιστροφή τους μόνο καλό μπορεί να κάνει στον ΑΡΗ, από τον οποίο έλειψε το post παιχνίδι. Επιπλέον, η μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ηρακλή, το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα τους βοηθήσει να αποθεραπευτούν πλήρως και να είναι απόλυτα έτοιμοι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, σε δύο εβδομάδες με το Λαύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα