Ανταγωνιστικός και όπου βγει

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σήμερα (13/3, 17:00, AllAboutARIS Live, Libero 107,4, ERTFLIX Live) στην Πάτρα έναν κύκλο τριών απαιτητικών αγώνων σε διάστημα μίας εβδομάδας, κόντρα στον Προμηθέα.

Μετά από τις δύο σημαντικές νίκες κόντρα στη Λάρισα και τον Ηρακλή, η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη “αναπνέει” πιο ελεύθερα, αναφορικά με το βασικό στόχο της από την αρχή της σεζόν, που είναι η παραμονή. Έτσι, σήμερα στην Πάτρα, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Basket League, θέλει να συνεχίσει να δείχνει το καλό της πρόσωπο και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί, με την αύρα των τελευταίων εμφανίσεων.

Ρεαλιστικά, η αναμέτρηση είναι εκτός προγράμματος για τον ΑΡΗ. Όμως εφόσον δείξει τη συγκέντρωση, την προσήλωση και την αμυντική εικόνα των δύο τελευταίων αγώνων, μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στην Πάτρα. Αυτό είναι το πρώτο “πρέπει” του Καμπερίδη για το σημερινό ματς, το να μείνει ο ΑΡΗΣ συγκεντρωμένος και πιστός στο πλάνο, ώστε να μην επιστρέψει στον Προμηθέα να κάνει το παιχνίδι του. Γιατί βάσει της ποιότητάς του αντιπάλου, αν το κάνει, ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.

Ο κόουτς του ΑΡΗ αντιμετωπίσει μόνο ένα πρόβλημα, αυτό του Δημήτρη Χαριτόπουλου που έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει θεραπεία στη μέση του. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του 42χρονου κόουτς. Τη θέση του Χαριτόπουλου στη 12άδα πήρε ο Γιώργος Γεωργάκης.

Προτεινόμενα Άρθρα