Νίκη για να ξεμπερδεύει

από Αντώνης Γκάτζιος

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ξεμπλέξει με κάθε "σενάριο" παραμονής θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα (10/4, 17:00, AllAboutARIS Live, Libero 107,4, ΕΡΤ3) ο ΑΡΗΣ, ο οποίος υποδέχεται τον Ιωνικό Νίκαιας στο "Nick Galis Hall".

Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και βρέθηκαν μία νίκη πάνω από τη ζώνη. Βέβαια, για να κινδυνεύσουν πρέπει να γίνουν… μαγικά πράγματα, ήτοι ο ΑΡΗΣ να κάνει 0/2 και το Μεσολόγγι (Προμηθέας εκτός, ΠΑΟΚ εντός) και η Λάρισα (Ηρακλής εντός, Λαύριο εκτός) το “2 στα 2”, αφού υπερέχει αμφοτέρων στην ισοβαθμία.

Επειδή στις τελευταίες αγωνιστικές… πολλές εκπλήξεις έχουν δει τα μάτια των φίλων του μπάσκετ, ο ΑΡΗΣ θέλει τη νίκη σήμερα για να ξεμπερδεύει. Είναι στο χέρι του να την κατακτήσει, ήτοι να “θυμηθεί” τις εμφανίσεις στους αγώνες με τη Λάρισα και τον Ηρακλή, που του χάρισαν δύο άνετες, όσο και πολύτιμες νίκες. Ένας ΑΡΗΣ προσηλωμένος στο πλάνο, συγκεντρωμένος, με άμυνα – τανάλια, που δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους του. Εκείνη τη “φλόγα” πρέπει να βγάλει η ομάδα για να κερδίσει σήμερα.

Σε περίπτωση νίκης, ο ΑΡΗΣ θα διατηρήσει κάποιες αμυδρές ελπίδες για τα πλέι οφ, αν ο Ηρακλής και ο Ιωνικός, έναντι των οποίων υπερτερεί στην ισοβαθμία, δεν κερδίσουν άλλον αγώνα. Το βασικό, όμως, είναι να ξεμπερδεύει ο ΑΡΗΣ με μία πολύ δύσκολη, από όλες τις απόψεις, χρονιά. Είτε μπει στα πλέι οφ, είτε όχι, ο προγραμματισμός για την “επόμενη μέρα” έχει ήδη ξεκινήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα