«Να επιστρέψει ο Αυτοκράτορας εκεί που πρέπει» (vids)

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έμεινε στον ΑΡΗ και δήλωσε χαρούμενος και πεπεισμένος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή νιώθοντας ότι οι «κίτρινοι» είναι η οικογένεια του. Επίσης είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί σε έναν ρόλο αυξημένο όσον αφορά τις αρμοδιότητες του μέσα στο παρκέ.

Ο άσος του ΑΡΗ υπογράμμισε αρχικά ότι: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στον αγώνα του Κυπέλλου. Προσπαθούμε να βρούμε… χημεία μεταξύ μας και να μπορέσουμενα δουλέψουμε σε αυτά που θέλει ο προπονητής μας» και πρόσθεσε για την δικό του… αυξημένο ρόλο στην ομάδα: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του νέου μου ρόλου. Θέλω να έχω έναν πιο ενεργό ρόλο και εφόσον με εμπιστεύεται ο προπονητής μου τότε θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».
Για την απόφαση του να μείνει στον ΑΡΗ τόνισε: «Ο ΑΡΗΣ είναι η οικογένεια μου, έτσι νιώθω και ήθελα να μείνω. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, θέλω να παίξω στον ΑΡΗ, έναν τεράστιο σύλλογο με τίτλους αλλά και έναν υπέροχο κόσμο» ενώ για τον ρόλο πουέπαιξε και η παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη είπε: «Σίγουρα ήταν κάτι σημαντικό για μένα ,ο Λευτέρης είναι σαν… αδελφός μου. Είναι η τέταρτη χρονιά που ξεκινάμε μαζί»

Για τον ΑΡΗ γενικότερα τόνισε: «Σε μία ομάδα δεν υπάρχει ατομισμός. Κάποια μέρα θα ξεχωρίζω εγώ, σε άλλη μέρα κάποιος άλλος. Πρέπει να είμαστε δεμένοι, να γίνουμε μία οικογένεια, αυτός είναι ο στόχος μας. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση θα υπάρχει και διαφορετικός πρωταγωνιστής. Και όλη η ομάδα θα χαίρεται γι’ αυτόν».

Για τον ίδιο προσωπικά: «Έχω δουλέψει πολύ, αλλά ο στόχος μου δεν είναι ατομικός. Είναι ομαδικός. Πρέπει να βάλουμε τον ΑΡΗ εκεί που του αξίζει. Ο Αυτοκράτορας να επιστρέψει εκεί που ήταν. Όλοι πρέπει, λοιπόν, να δώσουμε το 100%. Εγώ νιώθω έτοιμος να πάρω την ευθύνη. Πήρα πέρυσι πολλές εμπειρίες, μου δείχνει εμπιστοσύνη ο κόουτς και πρέπει να τα αξιοποιήσω».

Προτεινόμενα Άρθρα