"Έτοιμος για την φετινή χρονιά" (vids)

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος. Επίσης δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του φίλου του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Αρχικά ο νεαρόςάσος του ΑΡΗ υπογράμμισε: «Ήταν ένα καλοκαίρι εκπληκτικό. Ήταν γεμάτο από μπάσκετ, με πολλές συγκηνήσεις και πιστεύω ότι μάζεψα πολλές πολύτιμες εμπειρίες. Πολύτιμες γιατί θα μου φανούν χρήσιμες τη νέα αγωνιστική χρονιά. Αξέχαστη η θητεία μου στην εθνική ομάδα Νέων ανδρών. Κάναμε μια εκπληκτική προσπάθεία και ότι δεν καταφέραμε έχουμε άλλη μια χρονιά μαζί να το πετύχουμε. Φοβερή εμπειρία και οι προπονήσεις με την Εθνική ομάδα. Σημαντικό και που ήμουν δίπλα σε αυτούς τους παίκτες.  Δεν ξεχνάω το πρωτάθλημα με την εφηνική ομάδα του Άρη. Πως, μετά από όλα αυτά, να μην χαρακτηρίσω τρομέρό το καλοκαίρι” και συνέχισε για την προετοιμασία του ΑΡΗ: “Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για αυτά τα φιλικά προετοιμασίας. Μπορούμε όμως να σταθούμε σε εικόνες για τα καλά που δείχνει αυτή η ομάδα. Δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα σενάρια, σε κατάστασεις του αγώνα. Προσπαθούμε μέσα στο παρκέ να δέιξουμε ότι καλύτερο. Και εάν κάνουμε κάτι λάθος, δουλεύουμε στην προπόνηση πάνω σε αυτά και προσπαθούμε να τα βελτιώνουμε”
Επίσης πρόσθεσε: “Κατά την γνώμη μου δεν είμαστε σε κανέναν τομέα έτοιμοι. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Και για αυτό τον λόγο παίζουμε τόσα πολλά φιλικά. Για να δούμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά” και για τον εαυτό του είπε: “Είμαι πανέτοιμος να αξιοποιήσω ότι και όποια ευκαιρία μου δοθεί. Όσο χρόνο και να παίζω δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαύτο. Και πάντα ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου”.
Σχετικά με την παραμονή του φίλου του Αλέξανδρου Βεζένκοφ είπε: “είχα πολύ άγχος και περιμένα με αγωνία την απόφαση του. το έμαθα λίγο πριν το πει στην διοίκηση. Και όταν μου το αποκάλυψε δεν μπορούσα να το πιστέψω από την χαρά μου. Ευτηχώς θα τον έχουμε κοντά μας και τα επόμενα χρόνια. φυσικά το γιορτάσαμε παρέα. Πως και που, είναι το μεγάλο μας μυστικό”.

Προτεινόμενα Άρθρα