«Δεν πειράζει κανείς αυτή την… οικογένεια»

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του AllAboutARIS.com και τόνισε ότι το μεγαλύτερο «όπλο» του ΑΡΗ θα είναι η ομαδικότητα και η γαλήνη που επικρατεί μέσα στην ομάδα.

Ο νεαρός άσος του ΑΡΗ τόνισε αρχικά: «Γίνεται καλή δουλειά, μέρα με την μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε να βρούμε τα… πατήματα μας, τα τρία παιχνίδια ήταν πολύτιμα και μας βοήθησαν αρκετά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τον στόχο μας.  Δείξαμε ότι η ομάδα δεν θα τα παρατάει αυτή την σεζόν, ήμαστε αγαπημένοι, θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι για 40 λεπτά και θα προσπαθούμε για το καλύτερο» και πρόσθεσε για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ: «Η ομάδα είχε και καλές στιγμές αλλά και άσχημες όπως το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΚΑΟΔ, ο προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματα του και πιστεύω ότι για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ θα ήμαστε πανέτοιμοι».
Συνεχίζοντας είπε: «Κρατάω την μαχητικότητα που δείξαμε για 40 λεπτά. Στο πρώτο πάντως δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι, στο δεύτερο μέρος δείξαμε ενέργεια, συγκέντρωση και πάθος» ενώ για το… δέσιμο της ομάδας τόνισε: «Και πριν ξεκινήσουμε για την Φλώρινα ήμασταν δεμένοι, απλά εδώ έγινε η ολοκλήρωση. Η ομάδα είναι μία… οικογένεια, δεν την πειράζει κανείς. Αυτό θα είναι το «όπλο» μας, η ομαδικότητα και η γαλήνη που υπάρχει στην ομάδα» και συμπλήρωσε για την ετοιμότητα της ομάδας: «Ίσως οι τρεις ομάδες που αντιμετωπίσαμε δεν ήταν τόσο έτοιμες, δεν ξέρω όλα θα φανούν στις 9 Οκτωβρίου στο Κύπελλο. Εκεί θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας μας, πόσο σκληρά δουλέψαμε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας»

Προτεινόμενα Άρθρα