Νίκες για Νετς και Μάτζικ, ήττα για Λέικερς

από AllAboutARIS

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας από την έναρξη της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, για να βρει τους Μπρούκλιν Νετς να πανηγυρίζουν. Νίκη μετά από καιρό και για τους Ματζικ (109-92) επί τον Ατλάντα Χοκς, ενώ με νίκες συνέχισαν Γουίζαρντς και Γουόριορς.

Επιτέλους χαμόγελα για τους Μπρούκλιν Νετς και τους Ορλάντο Μάτζικ. Οι ασπρομαυροι με τον Μπλάτσε να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι (24 πόντοι) και τον Τζόνσον να τον βοηθάει σημαντικά με 21, είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα, με τους Ράπτορς να βρίσκουν λύσεις στους Ντε Ρόουζαν και Λόουρι.

Η Μάτζικ βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με οκτώ πόντους στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Χοκς στην Ατλάντα, αλλά το δεύτερο τους ανήκε ολοκληρωτικά. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα και με αιχμές τους Αφλάλο και Νίκολσον που σταμάτησαν στους 26 και τους 18 αντίστοιχα, έκαναν «φύλλο και φτερό» το αμυντικά συστήματα των «γερακιών» και επικράτησαν με σκορ 109-92.

Στην Ουάσιγκτον, οι Λέικερς πάλεψαν και με το παραπάνω το ματς κόντρα στους Γουίζαρντς, αλλά οι τελευταίοι χαμογέλασαν στο τέλος, επικρατώντας με 116-111.

Τέλος, στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα επανήλθαν και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που παρά τις σημαντικές απουσίες των Μπόγκουτ και Ιγκουοντάλα, επικράτησαν 102-101 των Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη.

Αναλυτικά:

Γουίζαρντς -Λέικερς  116-111

Ράπτορς -Νετς 100-102 

Χοκς -Μάτζικ  92-109 

Πέλικανς -Γουόριορς  101-102 

Προτεινόμενα Άρθρα