Από Κινέζος γίνεται… Σαλονικιός

από AllAboutARIS

Το ενδεχόμενο να είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο νέος προπονητής του ΑΡΗ και να επιστρέψει στους «κίτρινους» 21 χρόνια μετά την αποχώρησή του ως αθλητής είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι πολύ κοντά σε αυτό που μέχρι τώρα φάνταζε απίθανο. Να φέρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη ξανά στην ομάδα, αναθέτοντάς του την τεχνική ηγεσία. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών είναι πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά, αφού τα έχουν βρει σε όλα και απομένει μόνο να λάβει ο «δράκος» τις εγγυήσεις που ζήτησε από τη διοίκηση.

Πρόβλημα με την ομοσπονδία της Κίνας δεν θα υπάρξει, αφού το πιθανότερο είναι να υπάρξει παράλληλη απασχόληση του Έλληνα τεχνικού στον ΑΡΗ και την εθνική ομάδα της Κίνας, ενώ στη χειρότερη περίπτωση εμφανίζεται διατεθειμένος ακόμα και να λύσει το συμβόλαιό που έχει για να αναλάβει το πρότζεκτ των «κίτρινων».

Επιθυμία του άλλωστε είναι να δουλέψει πολλά χρόνια στην ομάδα και να δημιουργήσει ξανά την «Αυτοκρατορία», όπως ανέφερε δημοσίευμα της ιστοσελίδας pamesports.gr (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=32203).

Προτεινόμενα Άρθρα