Πολύτιμη ήταν η προσφορά του Αντώνη Ασημακόπουλου στη σημερινή νίκη του ΑΡΗ, ακόμα και από μία θέση που δεν είναι η φυσική του.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε: «Αν κρίνουν οι προπονητές ότι πρέπει να μπω σε αυτή την θέση και να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο θα μπω και θα το κάνω. Δυστυχώς από την αρχή της χρονιάς η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετούς τραυματισμούς είτε με τον Ζήση είτε με τον Κώστα οπότε καλούμαστε άλλα παιδιά να βοηθήσουμε σε αυτή την θέση».

Για τη νίκη επί του Ρεθύμνου ο Ασημακόπουλος είπε: «Μέτρησε το πάθος και το ‘θέλω’ για τη νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε πολύ  καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι μας, εκτελέσαμε σωστά τα πράγματα που μας είπαν οι προπονητές μας και φτάσαμε στη νίκη».

Τέλος, για τη δουλειά που έκανε η ομάδα τις προηγούμενες ημέρες στον ψυχολογικό τομέα, ο παίκτης του ΑΡΗ τόνισε: «Όλες οι ομάδες έχουν ‘κοιλιές’. Είναι απολύτως λογικό. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στην ψυχολογία έπρεπε να υπενθυμίσουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και η θέση αυτή που έχουμε είναι πλασματική. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο».

Προτεινόμενα Άρθρα