«Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα» (video)

από AllAboutARIS

Ο αρχηγός του ΑΡΗ Αντώνης Ασημακόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας στη συνέντευξη τύπου.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ Αντώνης Ασημακόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας στη συνέντευξη τύπου. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης των «κιτρινόμαυρων» είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και είμαστε ευτυχισμένοι που το κερδίσαμε. Απέναντί μας είχαμε μια δυνατή ομάδα η οποία κουβαλούσε και την κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για μας ήταν ακόμη το δυσκολότερο το έργο μας καθώς προερχόμασταν από βαριά ήττα στον τελικό. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα και παίξαμε όπως έπρεπε  για να φτάσουμε στη νίκη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και φυσικά το τεχνικό τιμ για το σημερινό διπλό το οποίο μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε. Υπάρχει δρόμος ακόμη μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για τα μεγάλα παιχνίδια εκτός και εντός έδρας

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους φιλάθλους των γηπεδούχων. Παίξαμε σήμερα σε μια φοβερή ατμόσφαιρα και πιστεύω πως έγιναν κάποια πράγματα που μόνο ωφέλιμα για το μπάσκετ μπορούν να είναι στο μέλλον. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ στην Ελλάδα και φαίνεται».

Προτεινόμενα Άρθρα