«Η άμυνα και τα κρίσιμα καλάθια στο τέλος» (video)

από AllAboutARIS

Η δυνατή άμυνα που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του και τα κρίσιμα καλάθια του Βεζένκοφ και ου Αθηναίου στο τέλος έκρινα το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προπονητή του ΑΡΗ Μίλαν Μίνιτς.

Περιχαρής ήταν στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΑΡΗ Μίλαν Μίνιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΡΗ τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους βοηθού μου για την προσπάθεια που καταβάλανε. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε μετά το αποτέλεσμα στον τελικό. Ο Πανιώνιος είναι εξαιρετική ομάδα και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις ειδικά στην έδρα του. Μας βοήθησε το ότι ήταν κουρασμένος από το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παίξαμε δυνατή άμυνα σε όλο το παιχνίδι, σε όλα τα δεκάλεπτα. Όλοι ξέρετε πόσο δυνατή επίθεση έχει ο Πανιώνιος και είναι δύσκολο να την περιορίσεις. Εμείς είμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε. Το μεγάλο μας όπλο ήταν άμυνα. Φυσικά στο τέλος που κρινόντουσαν όλα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα μεγάλα καλάθια του Βεζένκοφ και του Αθηναίου. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν για να έρθει αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.

Δεν μας παίρνει να μείνουμε πολύ σε αυτή τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας και από αύριο θα συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα