Το πρώτο βήμα

από AllAboutARIS

Την πρώτη από τις δυο νίκες που χρειάζεται για να αποφύγει τα… θηρία επιδιώκει ο ΑΡΗΣ κόντρα στα Τρίκαλα.

Μετά από διακοπή τριών περίπου εβδομάδων οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στα παρκέ για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο στο ένα από τα δυο παιχνίδια που θα καθορίσουν την τύχη του στα πλει-οφ. Με δυο νίκες οι κίτρινοι αποφεύγουν Ολυμπιακό και Παναθηναικό και ανάλογα με τα αποτελέσματα ΚΑΟΔ κια Κηφισιάς θα εξαρτηθεί αν θα τερματίσουν 5οι ή 6οι.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μίλαν Μίνιτς του οποίου ο πονοκέφαλος είναι ο αγωνιστικός ρυθμός από την διακοπή τόσων ημερών. Φοβάται δηλαδή μήπως έχει επηρεαστεί η ομάδα του και δεν βγάλει ενέργεια στο παρκέ απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει το ματς του ΚΑΟΔ με τον Πανελευσινιακό, του Ηλυσιακού με τον ΠΑΟΚ και αυτό του Ικαρου Χαλκίδας με τον Κολοσσό Ρόδου. Αν ο Πανελευσινιακός νικήσει και παράλληλα Ικαρος και Ηλυσιακός ηττηθούν, τότε η ομάδα της Ελευσίνας θα εξασφαλίσει την παραμονή της, κάτι που σημαίνει πως οι άλλες δύο ομάδες θα υποβιβαστούν στην Α2.  Ολα τα ματς ξεκινούν στις 18:00

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Novasports1)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΑΡΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL-ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Προτεινόμενα Άρθρα