Εφτά νίκες και εφτά ήττες ο απολογισμός του

από AllAboutARIS

Η ήττα στη Ρόδο από τον αδιάφορο βαθμολογικά Κολοσσό ήταν και η καθοριστική όσον αφορά το μέλλον του Μίλαν Μίνιτς στον ΑΡΗ.

Η ήττα στη Ρόδο από τον αδιάφορο βαθμολογικά Κολοσσό ήταν και η καθοριστική όσον αφορά το μέλλον του Μίλαν Μίνιτς στον ΑΡΗ. Αν η ομάδα κέρδιζε και τερμάτιζε έκτη, και περισσότερες πιθανότητες σαν βρεθεί στα ημιτελικά των πλέι οφ θα είχε και ο ίδιος ο Σέρβος θα ανέβαζε τις μετοχές του ενόψει της νέας χρονιάς.

Αν είχε επιτευχθεί ο στόχος οι ελπίδες παραμονής του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο θα ήταν αρκετές. Πο τη στιγμή όμως που απέτυχε ουσιαστικά ολοκληρώθηκε και η συνεργασία των δύο πλευρών. Τυπικά θα αποτελέσει παρελθόν στις 19 Ιουνίου αν και του έγινε πρόταση από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ να λυθεί τώρα η συνεργασία των δύο πλευρών κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Μίλαν Μίνιτς κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΡΗ φέτος στο ματς με τον ΚΑΟΔ στις 18 Δεκεμβρίου. Το ντεμπούτο του ήταν νικηφόρο καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν άνετα με 77-59. Ακολούθησαν άλλες έξι νίκες στο πρωτάθλημα και έξι ήττες. Συνολικά πάντως ο απολογισμός του ήταν εφτά νίκες (ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο, Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Πενελευσινιακό, Ίκαρο, Τρίκαλα) και εφτά ήττες (ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Απόλλων Πάτρας, Παναθηναϊκό δύο φορές, Ολυμπιακό, Κολοσσό Ρόδου) σε επίσημα παιχνίδια συνυπολογίζοντας και τον τελικό του Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα