Σχορτσανίτης: «Κοιμήθηκα σαν μωρό!»

από AllAboutARIS

Παρά τη δραματική πρόκριση και την πρόκληση του τελικού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δήλωσε πιο χαλαρός από ποτέ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται για 15η φορά σε θέση να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης και στον τελικό του Final Four θα προσπαθήσει να προσθέσει και 6ο τρόπαιο στη συλλογή της. Μαζί της ο «Σόφο» θα `χει τη δική του ευκαιρία να κατακτήσει για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα κι εξήγησε πως γι` αυτό επέστρεψε στην ισραηλιτική ομάδα.

«Όλοι περιμένουν πολλά απ` την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο κόσμος κι η διοίκηση περιμένουν το καλύτερο από εμάς. Σίγουρα όταν επέστρεψα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, περίμενα πως θα φτάσουμε τόσο ψηλά. Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά, μία δύσκολη διαδρομή, αλλά πιστεύω πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ αξίζει να βρίσκεται σ` αυτή τη θέση κι εδώ είναι» είπε σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας της διοργάνωσης στην Piazza del Duomo του Μιλάνου.

Έπειτα τη νίκη-πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα τελευταία δευτερόλεπτα και την αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης να `χει αρχίσει (18/5, 21:00/ΝΕΡΙΤ & novasports 1), θα περίμενε κανείς πως ο 29χρονος σέντερ κι όχι μόνο μόνο χαλαρός δε θα `ταν. Παρόλα αυτά το προηγούμενο βράδυ «κοιμήθηκα κανονικά. Όπως πάντα. Τίποτα δε μπορούσε να με κρατήσει ξύπνιο. Κοιμήθηκα σαν μωρό!».

Προτεινόμενα Άρθρα