Φαβορί ο Πρίφτης

από AllAboutARIS

Κλειδώνει το νέο Δ.Σ που ρο πρώτο πράγμα με το οποίο θα ασχοληθεί είναι ο προπονητής.

Φορτωμένο είναι το πρόγραμμα του Λευτέρη Αρβανίτη για το επόμενο δεκαήμερο. Ο πρόεδρος του ΑΡΗ θα ολοκληρώσει τις επαφές προκειμένου να καταλήξει στο οριστικό σχήμα της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου, η οποία θα αποτελείται από επτά μέλη. Μέχρι στιγμής οι σίγουροι, εκτός του κ. Αρβανίτη, είναι οι κ.κ. Γαλιλαίας, Ρούσσος, Ζεϊμπέκης και Σιδηροηλίας (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη). Οι δύο θέσεις που αποτελούν ακόμη ερωτηματικό, θα ξεκαθαρίσουν και κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας η νέα διοίκηση θα έχει πάρει το χρίσμα από το Πρωτοδικείο.

Το πρώτο θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητή. Τα τρία ονόματα που αυτή τη στιγμή «παίζουν» είναι των Πρίφτη, Μάρκοβιτς και Βετούλα. Ο πρώτος αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί και οι συζητήσεις μαζί του θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τους άλλους δύο είναι περιπτώσεις που επίσης θα εξεταστούν σοβαρά από τη διοίκηση, αφού προέρχονται από μια ακόμη καλή σεζόν. Μεγάλο ρόλο πάντως στο θέμα προπονητή αναμένεται να διαδραματίσει και το κατά πόσο η ΚΑΕ θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα της απαγόρευσης μεταγραφών από τη ΦΙΜΠΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα