Θετική σκέψη για την παραχώρηση των μετοχών

από AllAboutARIS

Το Μετοχικό είναι ένα από τα θέματα που απασχολεί την διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν στην κατοχή τους το σύνολο των μετοχών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Από τα σενάρια που ακούγονται, αυτό που δείχνει να… προκρίνεται είναι της παραχώρησης των μετοχών στην διοίκηση Πρωτοδικείου.

Συγκεκριμένα η σκέψη αυτή είχε πέσει στο τραπέζι πριν 1,5  μήνα και σε μία συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, με μέλη  της ΓΕΝΕΣΙΣ και τον Θανάση Τζεβελέκη όπου συζήτησαν τις επιλογές για το Μετοχικό και κατ` επέκταση το διοικητικό και το οικονομικό. Η πρόταση που ακούστηκε και βρήκε αρκετούς υποστηρικτές, κυρίως μέσα στην ΓΕΝΕΣΙΣ, είχε να κάνει με την παραχώρηση των μετοχών στην διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία ως “μεσοεγγυήτρια” θα είχει την δυνατότητα να μιλήσει με ανθρώπους που θα έδειχναν ενδιαφέρον να μπουν στην ΚΑΕ. Επίσης βασική προυπόθεση για την παραχώρηση των μετοχών θα ήταν και η αναφορά απαιτήσεων από την  πλευρά των Μετόχων, εφόσον αυτές υπάρχουν, προκειμένου να είναι ξεκάθαρο για τον ενδιαφερόμενο τι πρέπει να πράξει για να πάρει κομμάτι των μετοχών. Αυτή η πρόταση δίνει λοιπόν ελευθερία κινήσεων στην διοίκηση ενώ ξεκαθαρίζει το Μετοχικό σε μεγάλο βαθμό. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης πρόσφατα είχε επικοινωνία με μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, τα οποία του επανέλαβαν την θετική τους προσέγγιση στην συγκεκριμένη πρόταση, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση όλων των πλευρών για να προχωρήσει το θέμα. 

Προτεινόμενα Άρθρα