Προχωράει το πλάνο παραχώρηση μετοχών στην διοίκηση

από AllAboutARIS

Το πλάνο με την παραχώρηση των μετοχών στην νέα διοίκηση που θα προκύψει από το Πρωτοδικείο δείχνει να προχωράει ως η μοναδική λύση την δεδομένη χρονική στιγμή προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα. Έτσι ξεκινάνε επαφές με τους Μετόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com τα μέλη που θα απαρτίζουν την νέα διοίκηση σεένα άτυπο συμβούλιο που είχαν τις προηγούμενες ημέρες και στην λογική να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, ανέλυσαν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση Μετοχικό. Αναλύθηκε η πρόταση του κ. Κωνσταντινίδη (η οποία αναφέρει να παρθούν οι Μετοχές και να βγουν προς πώληση σε συγκεκριμένο αντίτιμο προς τον κόσμο της ομάδας ή όποιον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία υπάρχει), αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν προχωράει. 

Έτσι η επόμενη πρόταση που συζητήθηκε ήταν να ζητηθεί από τους Μετόχους (ΓΕΝΕΣΙΣ, κ. Τζεβελέκη και μικρομέτοχους) να παραχωρηθεί στην ΚΑΕ το 90% των μετοχών προκειμένου η διοίκηση να αναλάβει το έργο της ανεύρεσης ενός επενδυτή ή επενδυτικού γκρουπ και να τρέξει τις εξελίξεις έχοντας όμως τις μετοχές στην κατοχή της. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο θα ξεκαθαρίσει και το θέμα των απαιτήσεων (εφόσον υπάρχουν) από την πλευρά των Μετόχων, ενώ έτσι ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος θα μπορεί απευθείας να συζητάει με την υπάρχουσα διοίκηση. Σε αυτό το πλάνο συμφωνεί η πλειοψηφία των μελών  της νέας διοίκησης και σύντομα θα υπάρξουν επαφές με τους  Μετόχους, κυρίως με τον κ. Παπαιωάννου, ώστε να προχωρήσει η συγκεκριμένη πρόταση. 

Προτεινόμενα Άρθρα