«Σύμπνοια και συνοχή»

από AllAboutARIS

O προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την δουλειά που έχει γίνει την φετινή χρονιά και τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας

O προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την δουλειά που έχει γίνει την φετινή χρονιά και τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας

Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα:
«Νομίζω είναι πρόωρα για να μιλάμε για καλή ή κακή δουλειά. Τα δείγματα θα φανούν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες αισθάνονται πως κάνουν κάτι σημαντικό. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα με σύμπνοια, συνοχή και στο τέλος θα φανεί το αποτέλεσμα», είπε αρχικά στον Αρένα για να συνεχίσει:

Για τις καλύτερες προϋποθέσεις που έχουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός:
«Έχουν καλύτερα όπλα αλλά και άλλες απαιτήσεις αυτές οι ομάδες».

Για την κόντρα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μέσα από ανακοινώσεις:
«Είναι χαρακτηριστική αυτή η διπολικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει η αντιπαλότητα να ξεκινάει και να τελειώνει στο γήπεδο. Ότι άλλο γίνεται δεν βοηθάει το σπορ ούτε τις ίδιες τις ομάδες. Γενικά πρέπει να υπάρχει σύνεση σε όλες τις διαδικασίες εκτός γηπέδου για να μην φέρνουμε τον κόσμο σε έξαρση. Βέβαια, σε αυτό έχουν ευθύνη και οι δημοσιογράφοι. Από εκεί και πέρα είναι δύο μεγάλες ομάδες σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Δεν πρέπει να μένουμε παραπάνω από όσο πρέπει σε αυτό το θέμα».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΑΡΗΣ φέτος:
«Πρέπει να περιμένουμε να έχουμε ένα δείγμα έξι- οκτώ αγώνων για να δούμε τις δυνάμεις μας αλλά και τους αντιπάλους μας. Στα οικονομικά πλαίσια που είχαμε συγκροτήθηκε ένα γκρουπ παικτών και με εμπειρία και με ταλέντο και με δυνατότητες και με προοπτική. Μέσα από συνεργασία και συνοχή ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα. Το καλά αποτελέσματα είναι σχετικό αλλά νομίζω πως έχουμε μια καλή ομάδα χωρίς να είναι βέβαια κάτι ξεχωριστό. Με ψυχραιμία στις δύσκολες στιγμές και με διάρκεια θα φανεί που μπορούμε να φτάσουμε. Αρχικά όλες οι ομάδες έχουν αρκετά καλά ρόστερ. Η διαφορά θα έρθει στη διαδρομή».

Προτεινόμενα Άρθρα