Γκίκας: «Να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας»

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Γκίκας στάθηκε στον ρυθμό που έχει βρει αυτός και οι συμπαίκτες του και τον οποίο πρέπει να διατηρήσουν και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης σε αυτό κόντρα στα Τρίκαλα.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ του ΑΡΗ ο οποίος πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στους Μαχητές Πεύκων είπε: «θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, το δείξαμε και στο δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι να διατηρηθούμε σε αυτόν τον ρυθμό όπως ήμασταν πριν την διακοπή.  Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά, για να χαροποιήσουμε και τους φιλάθλους μας. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Αναφορικά με το αρνητικό σερί των τριών ηττών και αν αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν είπε: «Ήταν ένας κακός μήνας που πέρασε η ομάδα μέχρι να βρούμε τους ρόλους μας. Έχουμε κάνει βήματα βελτίωσης στο συγκεκριμένο κομμάτι, έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια».

Σχετικά με το φιλικό κόντρα στους Μαχητές είπε: «Αυτό που ζητάει πάντα ένας προπονητής είναι στο κομμάτι της άμυνας. Στην δική μας ομάδα το κομμάτι της επίθεσης είναι κυρίως θέμα ημέρας. Έχουμε κάποιους κύριους εκφραστές αλλά οι υπόλοιποι έχουμε σημαντικό ρόλο στον αμυντικό τομέα και σήμερα νομίζω ότι τα καταφέραμε, ανεξάρτητα αν οι Μαχητές Πεύκων είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, γιατί είναι καλά δουλεμένη ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και βγάλαμε αμυντικά τις συνεργασίες που θέλαμε».

Προτεινόμενα Άρθρα