"Βάλαμε τα κρίσιμα σουτ"

από AllAboutARIS

"Τρομερό χάρισμα ο Βεζένκοφ"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο σέντερ του ΑΡΗ, Κώστας Χαρίσης, μιλώντας για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: 

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: “Ηταν δύο εβδομάδες με πολύ άγχος για πολλά παιδιά. Δουλέψαμε όμως πέντε μέρες συγκεντρωμένα για να φτάσουμε σε αποτέλεσμα και στο τέλος δικαιωθήκαμε”.

Για την εικόνα του χτεσινού ντέρμπι σε σύγκριση με εκείνο του Παλέ: “Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πολύ καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος στο δεύτεροι παιχνίδι. Η διαφορά είναι ότι βάλαμε κρίσιμα σουτ και όταν ο ΠΑΟΚ έκανε την αντεπίθεση του, εμείς είχαμε μία διαφορά ασφαλείας. Ημασταν συγκεντρωμένοι και με ουσία”.

Για την εμφάνιση του Βεζένκοφ: “Το παιδί αυτό έχει τρομερό χάρισμα. Εκανε πράγματα και θαύματα. Πέρα όμως από αυτό, όλα τα παιδιά μπήκαν μέσα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ολοι κάναμε σωστά τη δουλειά μας, παίκτες και προπονητές, για να έρθει η νίκη”.

Για την παραμονή του στην ομάδα φέτος, παρά την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του: “Δεν μου συνέβη ξανά κάτι παρόμοιο. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Ενας αθλητής πρέπει να έχει ήθος. Δεν είμαι σε ηλικία να κάνω καραγκοζιλίκια. Ολοι κατάλαβα τι άνθρωπος είμαι και τους κέρδισα”.

Για την παρουσία του ΑΡΗ στην 4η θέση και το δικαίωμα που έχουν δώσει στον κόσμο να πιστεύει πως η ομάδα θα καταφέρει πολλά φέτος: “Δουλειά μας είναι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και την πορεία μας εβδομάδα με εβδομάδα. Να μείνουμε στο ομαδικό παιχνίδι και να μην γυρίσουμε στα ατομικά στοιχεία. Ολα θα πάνε καλά”.

Για τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας: “Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει και θα πάμε για ν πάρουμε μία ακόμη εκτός έδρας νίκη”.

Για το αν φοβήθηκαν προς το τέλος με την  επιστροφή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει γυρίσει αρκετά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά: “Είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, όλοι το φοβηθήκαμε, αλλά ευτυχώς δεν έγινε”.

Προτεινόμενα Άρθρα