Ο ΑΡΗΣ των… σερί

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται αύριο με την ΑΕΝΚ Δημουλάς και θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην 4αδα και να «κτίσει» νέο σερί νικών

Η… εκκίνηση του ΑΡΗ στη φετινή Basketleague ΣΚΡΑΤΣ ήταν ιδανική με 4 σερί νίκες. Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα με την εκτός έδρας επικράτηση επί του Πανελευσινιακού και στη συνέχεια ήρθαν οι νίκες επί του Απόλλωνα Πάτρας (εντός), ΚΑΟΔ (εκτός), και ΑΕΝΚ Δημουλάς (εντός). Το σερί θετικών αποτελεσμάτων διαδέχθηκε ένα άλλο –αρνητικό αυτή τη φορά- με 3 διαδοχικές ήττες (Κόροιβος εκτός, Κολοσσός εντός, Πανιώνιος εκτός), όλες κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, μήνα που σίγουρα δεν θέλουν να… θυμούνται στις τάξεις της ομάδας.

Η ανάκαμψη ήρθε στις 6/12 με την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» για να ακολουθήσουν δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό (16/12) και Ολυμπιακό (12/1). Ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά σε κανέναν από τους δύο αγώνες με αντίπαλο τους «αιώνιους», ωστόσο έκανε το καθήκον του στον τελευταίο αγώνα του 2014 απέναντι στα Τρίκαλα (27/12).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ των 4 συνεχόμενων νικών αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στις 17/1. Ακολούθησαν η επικράτηση επί του Πανελευσινιακού και οι δύο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε διάστημα μίας εβδομάδας. Ένα «μπλακ άουτ» στην τέταρτη περίοδο του αγώνα στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα ήταν αρκετό για να σταματήσει το σερί, ωστόσο η ομάδα αντέδρασε άμεσα κι επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Αύριο, ο ΑΡΗΣ θα έχει την ευκαιρία με νίκη επί της ΑΕΝΚ Δημουλάς να «κτίσει» νέο σερί που θα τον εδραιώσει στην 4άδα και ζωντανό στο κυνήγι της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα