Άγνωστη η επιστροφή του Ντουράντ στα γήπεδα

από AllAboutARIS

Τους πόνους στο εγχειρισμένο του πόδι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα ο Κέβιν Ντουράντ και θα μείνει εκτός αγώνων επ’ αόριστον, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Σαμ Πρέστι.

Μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Οκλαχόμα Σίτι Θαντερ θα παραμείνει ο Κέβιν Ντουράντ, καθώς δεν έχει πραγματοποιήσει την πρόοδο που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και παραμένει άγνωστο, αν θα καταφέρει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Σαμ Πρέστι, δήλωσε πριν λίγο σε συνέντευξη Τύπου πως ο ηγέτης των Θάντερ θα σταματήσει τις προπονήσεις και δεν θα επιστρέψει στους αγώνες ωσότου η υγεία του πραγματοποιήσει σημαντική βελτίωση.

Ο 26χρονος σταρ απουσιάζει από τα γήπεδα τον τελευταίο μήνα μετά από μία επέμβαση στο πόδι, ώστε να αντιμετωπίσει τον πόνο μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στην αρχή της σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες είχε εντείνει το πρόγραμμα προπονήσεων ελπίζοντας πως θα κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα των Θάντερ στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους της Ανατολικής Περιφέρειας, Ατλάντα Χοκς, όμως ο Ντουράντ τελικά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

«Απλά νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. Αυτό το περιμέναμε. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους και θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί, οπότε δεν έκανε τίποτα στην προπόνηση. Είναι μέρος της του προγράμματος αποθεραπείας. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει, αλλά πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον παίκτη», είχε δηλώσει νωρίτερα ο προπονητής του στους Θάντερ, Σκοτ Μπρουκς σχετικά με τον περσινό MVP του ΝΒΑ.

Η αποστολή της ομάδας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη ενόψει της συνέχειας, αφού απουσιάζει και ο Σερζ Ιμπάκα μετά την αρθροσκόπηση που έκανε στο γόνατο, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες και ο Ενές Καντέρ.

Έτσι, δικαιολογημένα προκαλείται έντονη ανησυχία στους φίλους της ομάδας που φέτος έκαναν όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ βρίσκονται στην 8η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 38-30 και είναι ορατό το φάσμα του αποκλεισμού από τα πλέι οφ, καθώς καραδοκούν λίγο πιο πίσω οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς και οι Φοίνιξ Σανς.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα