Η ΚΑΕ για το χθεσινό δείπνο

από AllAboutARIS

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μία από τις ωραιότερες που έχει πραγματοποιήσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, όχι μόνο γιατί φάνηκε εκ νέου το εξαιρετικό κλίμα μέσα στην ομάδα, αλλά γιατί τιμήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο δύο παράγοντες που έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Η ΚΑΕ με ένα ιδιαίτερο κείμενο αναφέρεται στην χθεσινή εκδήλωση: “Σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, στο εστιατόριο «Γράπα και Μεζές», η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας, ενόψει του Πάσχα.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι ο ΑΡΗΣ είναι οικογένεια εντός και εκτός παρκέ. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το δώρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προς τους κ.κ. Θανάση Πλιάκη και Ντίμη Παπαϊωάννου. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για την προσφορά τους στην ομάδα, η διοίκηση του ΑΡΗ τους πρόσφερε δύο φανέλες με τα ονόματά τους και το νούμερο 21, όσοι είναι και οι τίτλοι του μπασκετικού ΑΡΗ.

Αμφότεροι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους και μόλις ο κ. Παπαϊωάννου είπε «αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έχω πάρει», άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, αφού καλωσόρισε άπαντες στην εκδήλωση, ευχόμενος καλό Πάσχα («την Κυριακή τα σπίτια μας είναι ανοιχτά για όποιον θέλει να έρθει», είπε χαρακτηριστικά), προλόγισε την έκπληξη λέγοντας «θέλω να παρουσιάσω δύο δυνατούς παίκτες της ομάδας, έναν σούτινγκ γκαρντ με πολύ καλό σουτ (εννοώντας τον κ. Πλιάκη) και έναν σμολ φόργουορντ (τον κ. Παπαϊωάννου).

Η βραδιά κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα και η διοίκηση έδωσε στους παίκτες, το τιμ και το προσωπικό τσουρέκια για το Πάσχα και λαμπάδες του ΑΡΗ από το ARIS LEGEND STORE.

Στη διάρκεια του δείπνου, ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, πρόσφερε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Αστέρη Σακελλαρίου, ένα άγαλμα του θεού ΑΡΗ και ένα ημερολόγιο της Κ.Α.Ε.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ιδιοκτήτη του «Γράπα και Μεζές», κ. Σακελλαρίου, για την ευγενική χορηγία της εκδήλωσης”

Προτεινόμενα Άρθρα