Εμφάνιση καριέρας για Μούρτο

από AllAboutARIS

Ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στις ασίστ και άγγιξε την καλύτερη φετινή του επίδοση στους πόντους.

*Χωρίς αμφιβολία, κορυφαίος παίκτης του Αρη ήταν ο Τόρεϊ Τόμας με μία “γεμάτη” στατιστική αφού είχε 14 πόντους -έστω και με 5/13 σουτ- πέντε ριμπάουντ, έξι ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, πέντε κερδισμένα φάουλ και μόνο δύο λάθη.

*Μια πολύ καλή, συνολικά σειρά έκανε ο Σπύρος Μούρτος που ξεχώρισε και σήμερα για τον Αρη. Ο αρχηγός της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη είχε 11 πόντους -έναν λιγότερο από την κορυφαία φετινή επίδοση του αφού είχε από 12 στην πρεμιέρα με τον Πανελευσινιακό και στον τρίτο προημιτελικό με την ΑΕΚ- επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ που είναι η κορυφαία φετινή επίδοση του -είχε από τρεις στο ματς του 2ου γύρου με τον ΠΑΟΚ, στην κανονική περίοδο, στον 3ο προημιτελικό με την ΑΕΚ και στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

*Οι τέσσερις ασίστ αποτελούν για τον Μούρτο και ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας του αφού τόσες είχε και στο περσινό πρωτάθλημα, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και εντός έδρας με τον Πανελευσινιακό. Ακόμη ο Μούρτος με τα 3/4 δίποντα που είχε, έφτασε τα 100 εύστοχα στην κατηγορία (100/237).

*Ο Γιώργος Τσιάρας υπέπεσε σε τέσσερα λάθη ωστόσο βοήθησε έχοντας οχτώ πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Μάλιστα ξεπέρασε τους 1.500 πόντους στην κατηγορία ενώ ισοφάρισε την καλύτερη φετινή ατομική επίδοση των ριμπάουντ αφού τέσσερα είχε και στον 3ο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα