Ο Ζάρας, ο Πελεκάνος, ο Κατσιβελης και ο Μαυροειδής

από AllAboutARIS

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν ξεκινάει επισήμως από αύριο με τη συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Λάσκαρη, Αρβανίτη και Πρίφτη στην Αθήνα όπου θα καθοριστεί και το μπάτζετ της ομάδας. Ωστόσο υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του 46χρονου προπονητή του ΑΡΗ και η περίπτωσή τους εξετάζεται σοβαρά.

Στην ενδυνάμωση του ελληνικού στοιχείου δίνει προτεραιότητα ο Δημήτρης Πρίφτης και από την εγχώρια αγορά αναμένονται οι πρώτες κινήσεις του ΑΡΗ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Στα υπόψιν βρίσκεται η περίπτωση του Δημήτρη Κατσίβελη που μάλιστα βρέθηκε στο “Nick Galis Hall” στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος γκαρντ δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Ολυμπιακό και θα αναζητήσει μία ομάδα που θα του δώσει μεγαλύτερο ρόλο.

Άλλη μία περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Μιχάλη Πελεκάνου, με τον πρώην παίκτη του ΑΡΗ να χαίρει της εκτίμησης του Πρίφτη που βλέπει στο πρόσωπό του έναν έμπειρο παίκτη με εξαιρετικό χαρακτήρα που μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς εντός και εκτός παρκέ.

Η υπόθεση πάντως που φαντάζει πιο προχωρημένη, είναι αυτή του Θοδωρή Ζάρα που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΚΑΟΔ. Ο 28χρονος παίκτης είναι ελεύθερος και έχει κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”, κάτι που δεν βρίσκει αντίθετο τον Δημήτρη Πρίφτη. Το αντίθετο συμβαίνει για την ακρίβεια, καθώς ο προπονητής του ΑΡΗ υπολογίζει πολύ στην εκτελεστική ικανότητα του Ζάρα που βρίσκεται σε καλή ηλικία, έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Υπάρχει και ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο 30χρονος είχε καλή χρονιά στην Κηφισιά με 14 πόντους και 7.5 ριμπάουντ μέσο όρο. Ήδη έχει γίνει μία διερευνητική επαφή, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κα΄τι δεδομένο.

Προτεινόμενα Άρθρα