Αύριο το ραντεβού για Πελεκάνο

από AllAboutARIS

Με γοργούς ρυθμούς θέλουν να ολοκληρώσουν το πρώτο στάδιο του αγωνιστικού σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν οι "κίτρινοι".

Πάνω σε αυτό το πλάνο θα πραγματοποιηθεί αύριο συνάντηση μεταξύ της πλευράς του ΑΡΗ και του εκπροσώπου του Μιχάλη Πελεκάνου, Σπύρου Καλλέργη. Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο αθλητής δεν έχουν μπει ακόμα σε συζητήσεις για το οικονομικό κομμάτι, κάτι που αναμένεται -έστω και σε αρκετά πρώιμο στάδιο- να γίνει στην αυριανή συνάντηση.

Αυτό που ισχύει προς το παρόν, είναι ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνεργασία. Τόσο η πλευρά του ΑΡΗ μέσω του Δημήτρη Πρίφτη έχει εισηγηθεί θετικά για την αξία και το χαρακτήρα του αθλητή (σημείο που όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς στη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο προπονητής των “κιτρίνων” δίνει ιδιαίτερη σημασία), ενώ και ο Πελεκάνος είναι θετικός στο να επιστρέψει στο “Nick Galis Hall” και να ξαναφορέσει την φανέλα του ΑΡΗ.

Η περίπτωση Πελεκάνου όπως και αυτή του Ζάρα που αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά τα επόμενα 24ωρα, εντάσσονται στον αρχικό σχεδιασμό του ΑΡΗ που έχει να κάνει με την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ. Πρόθεση του Δημήτρη Πρίφτη είναι να κρατήσει τον υπάρχοντα και να ενισχύσει κι άλλο τον γηγενή κορμό της ομάδας και μετά να προχωρήσει σε προτάσεις για τους Αμερικανούς, σε χρονικό σημείο που θα έχουν πέσει και τα κασέ των παικτών που αυτή την περίοδο ζητούν “αστρονομικά” ποσά, δυσανάλογα αρκετές φορές της αξίας τους.

Προτεινόμενα Άρθρα