«Εχουμε αγαπήσει τον ΑΡΗ, θέλω τίτλο με την ομάδα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Από την αρχή με την οικογένεια μου, θέλαμε μόνο ΑΡΗ»

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ παρουσίασε τον Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και έστειλε το μήνυμα για την κατάκτηση κάποιου τίτλου με την ομάδα.

Ο έμπειρος φόργουορντ ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα για την ομάδα. 

Για την επιστροφή του στον ΑΡΗ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ. Εχουμε αγαπήσει τον κόσμο και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΚΑΕ. Με την οικογένεια μου, είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύεται, όπως και τον κ. Λάσκαρη. Ολοι μαζί και με τον κόσμο, θα κάνουμε το καλύτερο. Ο κόουτς Πρίφτης είναι εξαιρετικός και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ πάλι μαζί του».

Για τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην επιστροφή του: «Η Ευρώπη έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην επιστροφή μου. Ο κ. Λάσκαρης βοηθάει σημαντικά την ομάδα και σίγουρα βοήθησε αυτός ο παράγοντας στην επιστροφή μου».

Για το κίνητρο που έχει με την επιστροφή του στον ΑΡΗ: «Θέλουμε να δούμε την ομάδα να κερδίζει τίτλους. Την έχω αγαπήσει και θέλω να πάρουμε κάποιο τίτλο».

Για τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Ολα τα παιδιά είναι ηγέτες στην ομάδα. Γίνεται ομαδική δουλειά. Ετσι και φέτος κάθε παίκτης θα έχει τον δικό του ρόλο. Αλλος σε ένα ματς θα τραβάει περισσότερο και άλλος λιγότερο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα».

Για την επιθυμία και της οικογένειας του να επιστρέψει στον ΑΡΗ: «Η οικογένεια μεγαλώνει και έπαιξε ρόλο στην επιστροφή μας. Να είμαστε σταθεροί. Κάναμε τις συζητήσεις με τον ΑΡΗ και καταλήξαμε ότι ο ΑΡΗΣ ήταν η καλύτερη επιλογή. Για αυτό και αποφασίσαμε να επιστρέψουμε. Πριν τον Απρίλιο λέγαμε ότι η μόνη επιλογή αν επιστρέψουμε στην Ελλάδα, είναι ο ΑΡΗΣ. Και έτσι έγινε».

Για το τι του έχει ζητήσει ο Πρίφτης: «Ο,τι ρόλο μου αναθέσει, θα τον κάνω. Το προτέρημα κου είναι στην άμυνα. Και στην επίθεση φυσικά, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για το έντονο ελληνικό στοιχείο στον φετινό ΑΡΗ: «Είναι πολύ σημαντική η δημιθουργία ενός ελληνικού κορμού, για να υπάρχει και μία χημεία. Πιστεύω θα δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο«.

Προτεινόμενα Άρθρα