Κέρδισε τις εντυπώσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο θετικά σχόλια για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ο οποίος έπεισε ακόμη περισσότερο τον κόσμο, με όσα ανέφερε χτες

Η χτεσινή ημέρα ανήκε δικαιωματικά στον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος με την συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, έδωσε στους πάντες ακόμη έναν λόγο για να συζητούν για αυτόν.

Για περίπου 2 ώρες, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέλυσε δημόσια, για πρώτη φορά, τις σκέψεις και το όραμα που έχει για τον δικό του ΑΡΗ, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Αντίθετα, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, δίνοντας όμως παράλληλα όραμα και πλάνο, το οποίο θα εφαρμοστεί σε βάθος χρόνου και βήμα-βήμα, αφού προηγηθούν πρώτα άλλοι στόχοι που έχουν τεθεί, όπως η οικονομική εξυγίανση της εταιρίας. 

Ο Λάσκαρης με τον ισορροπημένο λόγο του, αλλά και την υπερβολική ειλικρίνεια και τον ρεαλισμό που επέδειξε πάνω σε αρκετά ζητήματα, κέρδισε ακόμη περισσότερο τον κόσμο του ΑΡΗ, όπως και αρκετούς μπασκετικούς που έτυχε να ακούσουν χτες τις τοποθετήσεις του. Το… γκελ που κάνει πλέον στον σύλλογο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Φάνηκε στα… πηγαδάκια που στήθηκαν μετά την συνέντευξη Τύπου, όπως και από τα σχόλια του κόσμου, ο οποίος βλέπει πλέον τον Λάσκαρη, ως τον λυτρωτή του μπασκετικού ΑΡΗ. Οι πράξεις του μέχρι στιγμής αυτό δείχνουν άλλωστε και μένει να υπάρξει ανάλογη ή και καλύτερη συνέχεια. 

Προτεινόμενα Άρθρα