"Ποτέ δεν έψαξαν σοβαρά για επενδυτή το ποδόσφαιρο"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στο AllAboutARIS και το LIBERO 107,4.

Αναφέρθηκε αρχικά στο τι έγινε στην ΚΑΕ που δεν έγινε στο ποδοσφαιρικό τμήμα:
“Καταρχήν εύχομαι οι άνθρωποι που ανέλαβαν το τμήμα να έχουν κάθε επιτυχία και όλα να πάνε καλά. Καμία φορά μας μπερδεύουν κιόλας με τον κ. Αρβανιτίδη. Στο ποδόσφαιρο ακολουθήθηκε ένας λάθος δρόμος τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι άσχημο και περίεργο. Πιστεύω ότι έπρεπε να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 όπως είπε και ο κ. Λάσκαρης για το μπάσκετ. Ξέρεις τι χρωστάς και πότε να τα πληρώσεις. Νομίζω ότι με τη δυναμική που έχει ο ΑΡΗΣ θα του έλυνε τα χέρια. Ποτέ δεν έψαξε κανείς σοβαρά επενδυτή στο ποδόσφαιρο. Προσωπικά δεν γίνεται να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο είναι μίας τελείως διαφορετική περίπτωση και εγώ είμαι στο μπάσκετ και ο κ. Αρβανιτίδης στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει, έγω θα ευχηθώ καλή δύναμη”.

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τα μεμονωμένα εισιτήρια:
“Μας ικανοποιεί η ζήτηση. Υπάρχει καλός ρυθμός αγοράς διαρκείας. Πάντα μας βοηθούσε ο κόσμος, το περσινό ρεκόρ των 2080 θα ξεπεραστεί. Έχουμε βάλει στόχο να ξεπεράσουμε τα 3000 και νομίζω ότι θα το καταφέρουμε. Μετά την Έκθεση θα αυξάνεται ενώ έχουμε μπροστά μας και τα Μαυροσκούφεια. Θα δούμε ως ΔΣ τι θα κάνουμε για το θέμα των ανέργων, αλλά και το ζήτημα των ΑΜΕΑ.
Η πολιτική μας για τα εισιτήρια πόρτας εντός των ημερών θα συζητηθεί με τον κ. Λάσκαρη. Οι τιμές αναλογικά με την επένδυση είναι καλές. Για τους ανέργους, το βλέπουμε το πρόβλημα αλλά δεν έχουμε αποφασίσει κάτι. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κάποια προνόμια για τους κατόχους. Τα προνόμια θα είναι πολύ μεγαλύτερα από μια έκπτωση 10-15% και αυτό σύντομα θα το διαπιστώσουν παάντες”.

Για τo Aris legend store:
“Η μπουτίκ ανακαινίζεται και θα είναι ανοικτή λίγες μέρες πριν το Nick Gallis με καινούργια ρούχα, προϊόντα και καλύτερη ποιότητα. Το θέμα το εμπορικό το χειρίζεται ο ίδιος ο κ.Λάσκαρης. Νομίζω ότι θα είναι ένα στολίδι για τη Θεσσαλονίκη και με πολλές επιλογές ειδικά για τους μικρούς φίλους της ομάδας”.

Για την παρουσία Λάσκαρη ως τώρα:
“Με πράξεις και όχι με λόγια έδειξε πως βλέπει τον ΑΡΗ. Έχει διαθέσει περίπου 1,3 εκ ευρώ., πληρώθηκαν παλιές και νέες υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό ότι γνωρίζει τι χρωστάει και ανάλογα με τη ρευστότητα θα μειώσει κι άλλο το χρέος. Το βλέπει ως ένα δικό του κομμάτι, το αγαπάει και θέλει να το φτάσει, βήμα0βήμα και χωρίς τυμπανοκρουσίες να φτάσουμε ψηλά.
Ο ΑΡΗΣ έκανε την πιο υγιή μετάβαση στη νέα εποχή. Ούτε πολύ ακριβή ούτε πολύ φτηνή, χωρίς φανφάρες. Αυτό ήταν το σωστό. Θέλουμε να πάμε καλά στο eurocup και πολύ δυνατά στο κύπελλο όπως και πέρσι”.

Για το ρόστερ της ομάδας:
“Η ομάδα έχει το ρόστερ της. Το εμπιστευόσαστε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυσης. Αν υπάρχει κάποια αστοχία υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυση κατά της διάρκεια της χρονιάς. Για τον Α.Σ: Πρέπει να φτιαχτεί ένα σχήμα, δεν αρκεί ένας άνθρωπος. Πολλά εξαρτώνται από την πορεία που θα έχει το ποδόσφαιρο γιατί τα έσοδα του Α.Σ προέρχονται από εκεί σε μεγάλο βαθμό. Οι παίκτες μας είναι καλοί παίκτες και χαρακτήρες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Γουάιτ είναι πολύ θεαματικός και θα αρέσει στον κόσμο. Η χημεία είναι πιο σημαντική όμως και ο καθένας έχει το ρόλο του. Με τον Σλαφτσάκη μάλλον δεν θα προχωρήσουμε. Δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας.

Οι Έλληνες έχουν διετή συμβόλαια γιατί θέλουμε να έχουμε ένα ελληνικό κορμό τον οποίο τον χάσαμε. Οι ξένοι έχουν μονοετή, γιατί θέλουμε να ήμαστε σίγουροι αν μας βγήκαν οι επιλογές και δεύτερο γιατί αν κάποιος μας ικανοποιεί, στη μέση της χρονιάς μπορούμε να τον δεσμεύσουμε και για του χρόνου. Σε όλη την Ευρώπη τους ξένους ένα χρόνο συμβόλαιο τους κάνουν ”.

Για το επικοινωνιακό κομμάτι:
“Το γραφείο τύπου λειτουργεί άψογα. Ο Αντώνης Γκάτζιος είναι πολύ καλός στην δουλειά του και ως επαγγελματίας δημοσιογράφος και ως αρειανός, αλλά και ως άνθρωπος. Περνάει τις θέσεις που πρέπει να περνάει προς οφελος του συλλόγου. Ας καθίσει ο καθένας στα αυγά του για να ορθοποδήσει η ομάδα. Η εσωστρέφεια του ποδοσφαίρου δεν θα επικρατήσει στο μπάσκετ. Όλοι αυτοί στα χρόνια της υπομονής δεν υπήρχαν. Να…καθίσουν στα αυγά τους διάφοροι συνταξιούχοι και 70χρονοι που θεωρούν ότι είναι σε θέση να κάνουν υποδείξεις. Τώρα που μυρίστηκαν χρήμα, εμφανίστηκαν σαν τα κοράκια. Είμαστε η πιο οργανωμένη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζουμε να οργανωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα”.

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής:
“Να επικρατήσει η ενότητα, η ομόνοια, να σταματήσουμε να ήμαστε εσωστρεφείς. Μόνο έτσι όλος ο ΑΡΗΣ θα μπορέσει να πάει ψηλά. Ο στόχος είναι κοινός. Μόνο ενωμένοι θα το πετύχουμε. Κι εγώ στα τρία χρόνια δέχθηκα πολλές επικοινωνιακές επιθέσεις, αλλά ευτυχώς τα αποτελέσματα που φέραμε σε ζητήματα όπως της επανάληψης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και φυσικά την σωτήρια υπαγωγή στο άρθρο 99 μας επέτρεψαν στην ολοκλήρωση της προσπάθειας για έλευση του κ. Λάσκαρη”.

Προτεινόμενα Άρθρα