Πελεκάνος στο AllAboutARIS: "Η έδρα πιο σημαντικό στοιχείο"

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Πελεκάνος έχει φάει με το… κουτάλι παιχνίδια μεγάλης κρισιμότητας όπως αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΚ οπότε γνωρίζει τι χρειάζεται για να κερδίσει ο ΑΡΗΣ και να προκριθεί. Ο Έλληνας άσος μίλησε στο AllAboutARIS.com για την σημασία του κόσμου, αλλά και τον δύσκολο Οκτώβριο.

Αρχικά ο Έλληνας άσος του ΑΡΗ τόνισε για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά θα το αντιμετωπίσουμε έτσι όπως πρέπει, με την σοβαρότητα και την συγκέντρωση που χρειάζεται για να πάρουμε την νίκη που θέλουμε” και συνέχισε: “Η έδρα θα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, σίγουρα αυτή την στιγμή όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες αλλά εμείς πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και αυτό είναι κάτι θετικό το οποίο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε μέσα στον αγώνα με την ΑΕΚ”.

Αναφορικά με την… προετοιμασία των ξένων για να τους βάλουν στο κλίμα του ντέρμπι είπε: “Το ξέρουν οι ξένοι, τους έχουμε μιλήσει, για την σημασία του αγώνα, την κρίσιμότητα του και πόσο το θέλει η ομάδα και ο κόσμος και το έχουν καταλάβει, ξέρουν πόσο σημαντικό είναι και είναι έτοιμοι”.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είπε επίσης για το δύσκολο ξεκίνημα:”Οι ομάδες δεν είναι στο επιθυμητό τους αποτέλεσμα, αλλά το θετικό για εμάς είναι ότι έχουμε τα ντέρμπι στην έδρα μας, τον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, τα παιχνίδια με τον Παναθηναικό και τον ΠΑΟΚ. Εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά” ενώ για το αν τελικά ο Οκτώβριος φαντάζει ως ο δυσκολότερος μήνας πρόσθεσε: “Ναι είναι ο πιο δύσκολος, γιατί θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά”.

Για την δουλεια που έγινε τις τελευταίες ημέρες είπε: “Γενικά δουλέψαμε σε όλα τα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, δεν είναι κάτι συγκεκριμένο πάνω στο οποίο ρίξαμε βάρος, αλλά στην συνολική απόδοση μας και λειτουργία μας μέσα στο παρκέ. Προσθέσαμε επίσης κάποια κομμάτια που θέλαμε μέσα από τα φιλικά και κυρίως το τελευταίο που ήταν πολύ δυνατό” ενώ κοιτώντας στο δίχτυ προστασίας που μπήκε στο Αλεξάνδρειο και με βάση την δική του εμπειρία από το ΣΕΦ είπε: “Πιστεύω θα δουλέψει, θα κάνει δουλειά”.

Προτεινόμενα Άρθρα