"Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη"

από AllAboutARIS

Ο Τζαμέλ Χάγκινς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του AllAboutARIS, τονίζοντας πως η άμυνα και η ομαδική προσπάθεια ήταν τα δύο στοιχεία που χάρισα στον ΑΡΗ τη νίκη.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη νίκη. Σήμερα φανήκατε αρκετά κουρασμένοι, κάτι λογικό. Εσύ για παράδειγμα ξεκίνησες πολύ δυνατά,  αλλά στην συνέχεια η κούραση σε κατέβαλε όπως φάνηκε. Παρόλα  αυτά κερδίσατε, που οφειλεται αυτό;

“Ναι έχεις δίκιο, το ταξίδι και ο δύσκολος αγώνας μας επηρέασαν.  Όντως, εγώ ενώ ξεκίνησα δυνατά δεν είχα την ανάλογη συνέχεια, δεν είχα σίγουρα την φρεσκάδα άλλων αγώνων. Η νίκη οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια που έδειξαν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και σίγουρα η καλή άμυνα που παίξαμε κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα”.

Όταν είδες να σπάει το ταμπλό και ο αγώνας να διακόπτεται πως ένιωσες; Σου ήρθε στο μυαλό αυτό που συνέβη στον αγώνα με την ΑΕΚ, όπου «κατεδάφισες» τη μπασκέτα;

“Ναι ναι (γέλια), θυμήθηκα τι συνέβη σ’ εκείνο τον αγώνα και είπα, είναι δυνατόν ξανά σ’ εμάς; Η αλήθεια είναι ότι η διακοπή δεν συνέβη και στο καλύτερο χρονικά σημείο, επηρέασε αρνητικά την ομάδα που είχε βρει ρυθμό. Σίγουρα επηρέασε βέβαια και το Λαύριο, όμως τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω πάντως να μην υπάρξει ξανά διακοπή λόγω προβλήματος σε μπασκέτα”.

Προτεινόμενα Άρθρα