«Δεν είχε δουλειά να κάνει βόλτες και διάλογο »

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου

Την δική του εκδοχή για την ένταση που δημιουργήθηκε μετά το πρώτο γκολ του ΑΡΗ κατέθεσε ο Ανδρέας Σκέντζος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Για τον αγώνα: «Σήμερα ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Εληξε 3-1, θα μπορούσαμε όμως να πετύχουμε και έξι γκολ. Βάλαμε όμως μόνο τρία. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Σιγά-σιγά, θα το λύσουμε. Κάθε αντίπαλος έχει κίνητρο με τον ΑΡΗ και παίζει για τρία αποτελέσματα. Ολοι οι αντίπαλοι παίζουν διπλή ζώνη άμυνας και μας δημιουργούν πρόβλημα. Από την άλλη, κάνουν μία φάση και κάνουν γκολ. Οπως σήμερα, όπου ο Απόλλωνας στην δεύτερη φάση τιυ, σκόραρε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κοζάνη»

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον κ. Πάππα: «Δεν έχει δουλειά στον πάγκο μας και να μιλάει όπως μίλησε σε έναν άνθρωπο, που τον σέβεται όλη η Ελλάδα. Δεν τον απώθησα. Του είπα ότι δεν έχει καμία δουλειά εδώ. Αν το είχα κάνει, θα καταλάβαινε τι γινόταν. Δεν είχε δουλειά να πιάνει βόλτες και να κάνει διάλογο».

Προτεινόμενα Άρθρα