"Επιστροφή Παπανικολάου στο Ντένβερ"

από AllAboutARIS

Ζωντανό παραμένει το «όνειρο» του ΝΒΑ για τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι τον απέρριψαν πριν από μερικούς μήνες.

Την είδηση μετέδωσε πρώτος ο δημοσιογράφος Άντριαν Βοναρόφσκι μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο οποίος χαρακτηριστικά έγραψε:

«Το Ντένβερ «κόβει» τον γκαρντ Έρικ Γκριν, δημιουργώντας χώρο για να υπογράψει ξανά τον Κώστα Παπανικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες»

Ο Παπανικολάου έγινε ανταλλαγή στο Ντένβερ το περασμένο καλοκαίρι και χωρίς να παίξει σε κάποιο από τα παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας, «κόπηκε» με αποτέλεσμα να προπονείται μόνος του, μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ.

Ο Έλληνας φόργουορντ την περασμένη σεζόν έκανε το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τη φανέλα των Ρόκετς. Άρχισε καλά και είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο λίγο ο τραυματισμός του, λίγο η έλευση του Τζος Σμιθ, τον περιθωριοποίησαν, με αποτέλεσμα να βγει εντελώς εκτός rotation.

Με τη φανέλα των Νάγκετς θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στην ομάδα, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Μάικ Μαλόουν.

Οι «σβόλοι» έχουν αρχίσει τη σεζόν με δύο νίκες και δύο ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ όσον αφορά τον Έρικ Γκριν, σε τρεις αγώνες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ έχει 0,3 ασίστ και 0,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

 

“Denver is waiving guard Erick Green, clearing way to re-sign forward Kostas Papanikolaou, league sources tell Yahoo.

— Adrian Wojnarowski (@WojYahooNBA) Νοέμβριος 5, 2015″

Προτεινόμενα Άρθρα