Μία πάσα και… ανεβαίνει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μικρά-μικρά εν όψει της αυριανής αναμέτρησης

Ετοιμος να καταγράψει ένα πολύ σημαντικό επίτεγυμα είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, στον αυριανό αγώνα με τα Τρίκαλα. Ο γκαρντ του ΑΡΗ χρειάζεται μόλις μία ασίστ για να φτάσει τις 589 ασίστ και να αναρριχηθεί στην 9η θέση των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία της Μπάσκετ Λιγκ.

Δείτε παρακάτω τους αριθμούς της αυριανής αναμέτρησης του ΑΡΗ με τα Τρίκαλα, όπως αυτοί δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

ΑΡΗΣ

*Ακόμη και μία ασίστ θα είναι αρκετή για τον Βασίλη Ξανθόπουλο προκειμένου να γίνει ο 9ος πασέρ στην ιστορία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Προς το παρόν μοιράζεται αυτή τη θέση με τον Κώστα Χαραλαμπίδη έχοντας αμφότεροι από 588 ασίστ.

*Τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Μιχάλη Πελεκάνο από την 15η θέση αυτής της στατιστικής κατηγορίας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Εχει 940 και μπροστά του με 943 βρίσκεται ένας πρώην συμπαίκτης του στον Αρη, ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

*Τρεις πόντοι θα είναι αρκετοί για τον Σπύρο Μούρτο προκειμένου να συμπληρώσει τους 400 στην κατηγορία.

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES

*254 παιχνίδια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα συμπληρώσει παίζοντας κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Γιώργος Τσιάρας που έτσι θα ανέβει στην 66η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, προσπερνώντας τους Γιώργο Λημνιάτη και Κώστα Χαρίση.

 *Εννιά ριμπάουντ μακριά από τα 200 βρίσκεται ο Νίκος Καλλές.

Προτεινόμενα Άρθρα