Θέμα… προσδοκιών!

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης προσπαθεί να εξηγήσει στο blog του στο gazzetta.gr τις διαφορετικές προσεγγίσεις του κάθε Αρειανού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο και τις…μεγάλες προσδοκίες!

Είναι φυσιολογικό σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Συνήθως βέβαια- και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον ΑΡΗ- οι απόψεις που προβάλλονται περισσότερο, αλλά και γίνονται αντικείμενο συζήτησης είναι των…αιρετικών, των φωνακλάδων και αυτών που πολλές φορές προσπαθούν να επιβάλλουν την δική τους άποψη.

Στον ΑΡΗ είναι αλήθεια ότι ανέκαθεν υπήρχε πρόβλημα διαχείρισης κρίσεων. Φέτος στο ποδόσφαιρο η μία και μοναδική απώλεια βαθμών με την ισοπαλία στην Χρυσούπολη δεν δημιούργησε…κρίση γιατί έτσι και αλλιώς η ομάδα είναι πρώτη με διαφορά.

Είναι όμως στην Γ΄εθνική και για αυτό φυσιολογικά στον Αρειανό όλα μοιάζουν…περίεργα. Και αήττητος να ανέβει την κατηγορία θα βγει να πει γιατί έφερες 2-3 ισοπαλίες. Και μόνο νίκες να κάνει από δω και πέρα θα πει γιατί δεν παίζει και καλή μπάλα ή γιατί κέρδισε με 2-3 και όχι 0-5.

Προτεινόμενα Άρθρα