Η ΚΑΕ οφείλει να αντιδράσει…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Για μία ακόμα φορά η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου λαμβάνει μία απόφαση για να…ξεκουραστεί ο Παναθηναικός! Διαβασατε νωρίτερα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του AllAboutARIS, αλλά πλέον είναι ντροπιαστική και η ανακοίνωση της ΕΟΚ!

Για μία ακόμα φορά η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου λαμβάνει μία απόφαση για να…ξεκουραστεί ο Παναθηναικός! Δαβάσατε νωρίτερα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του AllAboutARIS, αλλά πλέον είναι ντροπιαστική και η ανακοίνωση της ΕΟΚ που αναφέρεται σε υποχρεώσεις του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ σατο Eurocup ως λόγο αλλαγής, ενώ αυτές οι υποχρεώσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ που ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν στην Euroleagueκαι στο EuroCupΆρης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Οι αναμετρήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν 12 και 13 Δεκεμβρίου όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

ΟΑΚΑ 18.30 Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

Π. Νικολαϊδης 18.30 Φάρος Κερατσινίου-ΠΑΟΚ

Οι ημιτελικοί θα μεταδοθούν από τα κανάλια NovaSports”.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο ΑΡΗΣ εχει υποχρεώσεις στις 9-12 και στις 16-12 , ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Ματς ανά τρεις μέρες!!! Ο ΑΡΗΣ οφείλει να αντιδράσει. Η ΚΑΕ πρέπει να πάρει θέση, γιατι είναι ο ΑΡΗΣ με ένα ισχυρό οικονομικό παράγοντα, ικανό να βάλει ένα τέλος στους αιωνόβιους της ΕΟΚ και των αποφάσεων-σκάνδαλα. 

Επίσης για να τελειώνει και το παραμύθι με το 48ωρο που επικαλούνται… ψεύτες. ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ έπαιξαν Δευτέρα και την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ έπαιξε Ρωσία με την Σαρατοφ. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ…

Προτεινόμενα Άρθρα