"Είναι στοίχημα για εμάς η νίκη"

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σίμτσακ θεωρεί ότι είναι ένα… στοίχημα για τους "κίτρινους" η νίκη μέσα στην Ποντγκόριτσα, σε μία δύσκολη έδρα, κάτι που τους δίνει επιπλέον κίνητρο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Ο Έλληνας σέντερ του ΑΡΗ μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με την Μπουντούτσνοστ είπε αρχικά: “Γι’ αυτούς είναι το τελευταίο τους χαρτί, αν χάσουν τελειώνει η διοργάνωση. Εμείς αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα. Ο Ομάρ Κουκ είναι ο κινητήριος μοχός και πρέπει να κόψουμε δημιουργία του και από εκεί και πέρα να τρέξουμε καλά στο γήπεδο. Είναι κακοί στο “τρανζίσιον” οι δύο τους ψηλοί και καλοί στο “πέντε εναντίον πέντε”. Είναι ένα στοίχημα για εμάς, τέτοια παιχνίδια σου δίνουν έξτρα κίνητρο” ενώ σε ερώτηση για την αντιμετώπιση του Μάριτς είπε: “Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο παρκέ για να καταφέρεις να τον αντιμετωπίσεις”
Όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση είπε: “Στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και εφόσον το καταφέρουμε θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την ομάδα και τον κόσμο του ΑΡΗ, μετά από τόσα χρόνια που ήταν εκτός ευρώπης”.
Αναφορικά και με το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έρχεται στην Α1, δύο παιχνίδια εξαιρετικής δυσκολίας και πως τα αντιμετωπίζουν στον ΑΡΗ είπε: “Και τα δύο είναι δύσκολα, με την ΑΕΚ θα ασχοληθούμε μετά την Μπουντούτσνοστ, είναι νωρίς ακόμα. Προέχει το αυριανό παιχνίδι που είναι σημαντικό για τις θέσεις του ομίλου και της πρόκρισης. Παίζονται πολλά δεν θα είναι καταστροφή η ήττα για εμάς αλλά θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Έχουμε τα περιθώρια στο EuroCup και με τα άλλα παιχνίδια. Με την ΑΕΚ επίσης είναι σημαντικό μπορεί με μια νίκη να φτάσουμε πάλι κοντά στις πρώτες θέσεις, ενώ με μία ήττα δεν θεωρώ ότι θα απομακρυνθούμε” ενώ συμπλήρωσε για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Όχι δεν νιώθω ότι δίνουμε εξετάσεις. Όλα κρίνονται στο τέλος, ακόμη οι ομαδες έχουν δρόμο μπροστά τους κι εμείς πρέπει και μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Μια ήττα δεν θα μας απογοητεύσει”.

Προτεινόμενα Άρθρα