"Άλλος το πρόβλημα, άλλος ο χαμένος"

από AllAboutARIS

Η αλλαγή ημερομηνίας του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναικό… έπιασε στον ύπνο την διοίκηση της ΚΑΕ η οποία δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη, και η οποία σίγουρα είναι υπέρ του αντιπάλου των "κιτρίνων".

Η διοίκηση δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, όμως αυτό που λέγεται στην ΚΑΕ είναι ότι άλλος είχε το πρόβλημα και άλλος είναι τελικά ο χαμένος. Φυσικά εννοώντας τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος ήταν η ομάδα που ουσιαστικά… ξεκίνησε το θέμα ζητώντας αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναικό. Κάτι που σήμαινε ότι ο ΕΣΑΚΕ θα έπρεπε να βρει ημερομηνία για να γίνει ο αγώνας, πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου.στις 16 Ιανουαρίου. Έτσι για πρώτη ίσως φορά ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ συνεργάστηκαν και αποφασίσαν την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα Παναθηναικός-ΑΡΗΣ για την ημιτελική φάση.

Οι “κίτρινοι” δεν μπορούν να κάνουν τίποτα από νομικής πλευράς μιας και όλα έγιναν με το γράμμα των κανονισμών, αλλά σίγουρα θεωρούν ότι θα έπρεπε Λίγκα και Ομοσπονδία θα βρουν μία άλλη λύση. Όπως την αναβολή όλης της 14ης αγωνιστικής, της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου, ώστε στις 16 Ιανουαρίου να γίνονταν μόνο ο αγώνας του Π.Α.Ο.Κ. με τον Παναθηναικό και η συνέχεια του πρωταθλήματος να ήταν με βάση το ισχύον πρόγραμμα, με την διαφορά ότι η κανονική περίοδος θα τελείωνε μερικές ημέρες αργότερα.

Προτεινόμενα Άρθρα