«Να βγάλουμε ξανά ενέργεια στο γήπεδο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η κριτική του Αμερικανού γκαρντ για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και η αναφορά του στον αγώνα με την Αλμπα

Ο Ντόμινικ Γουότερς δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες μετά και την νέα ήττα του ΑΡΗ, αυτή την φορά από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο για την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στους «πράσινους» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να βγάλουν την γνωστή τους ενέργεια μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Αλμπα Βερολίνου.

Για το λόγο που η ομάδα παρουσίασε την κακή αυτή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο: «Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ισως να μην παίζουμε με αρκετή ενέργεια. Αλλες φορές που δώσαμε δύο παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, βγάλαμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να το κάνουμε ξανά, ειδικά στην αρχή των αγώνων, που είναι πολύ σημαντική».

Για την δική απόδοση χθες: «Πρέπει να βρω πως θα παραμένω… μέσα στο παιχνίδι και να βοηθώ την ομάδα. Ημουν λίγο διστακτικός στο πρώτο μέρος, αφού σκεφτόμουν την άμυνα και τα φάουλ. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες. Πρέπει να παίζω καλύτερα και να βγάζω περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο».

Για την δύναμη που αντλεί ο ΑΡΗΣ από την άμυνα και τι πρέπει να αλλάξει στην συνέχεια: «Είμαστε μία ομάδα που αποδίδει καλύτερα στην έδρα της, όπως όλες άλλωστε. Εχουμε δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε ξανά την γνωστή μας ενέργεια στην άμυνα. Αυτή είναι που δημιουργεί προϋποθέσεις στην επίθεση. Πάντα στην διάρκειας μίας χρονιά, θα γίνει μία… κοιλιά. Δεν πρέπει να είμαι αρνητικοί. Αντίθετα, πρέπει να δούμε θετικά την συνέχεια».

Για τον αγώνα με την Αλμπα και την παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ομάδας, για ακόμη μία φορά: «Ευχαριστούμε που πάντα μας υποστηρίζουν και μακάρι να συνεχίσουν. Είμαστε μία καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε απέναντι στην Αλμπα. Είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας και σε περίπτωση που νικήσουμε, θα αυξήσουμε κι άλλο τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup».

Προτεινόμενα Άρθρα