“Με το ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου”

από AllAboutARIS

Μπλόκο στη συμφωνία του 25χρονου παίκτη με τον Ολυμπιακό αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να βάλει η Μπαρτσελόνα.

Ρεπορτάζ της διαδικτυακής έκδοσης της “Mundo Deportivo” αναφέρει πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θα πάρουν τις επόμενες ώρες την οριστική τους απόφαση για το αν θα… χτυπήσουν την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Έλληνα γκαρντ.

Ο 25χρονος διεθνής φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό (για συμβόλαιο 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν κι άλλα 1.1 εκατ. ευρώ μέχρι το 2018), με την Μπαρτσελόνα -έχει τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη- να έχει διορία να κάνει ακριβώς την ίδια προσφορά.

Στο σχετικό κείμενο, το οποίο τιτλοφορείται “Ο Παπανικολάου με το ένα πόδι στην Μπάρτσα”, τονίζεται πως οι άνθρωποι της καταλανικής ομάδας βάζουν στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά της επιστροφής του 25χρονου παίκτη στον σύλλογο, αλλά δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα θετικά του να φορέσει ο “Παπ” για δεύτερη φορά την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η εκτίμηση της εφημερίδας είναι πως το ποσό που προσφέρουν οι Πειραιώτες δεν είναι απαγορευτικό για τους Καταλανούς και γι’αυτό τον λόγο κυρίως εικάζουν πως η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα είναι ιδιαίτερα πιθανή. Υπενθυμίζεται πως στην θέση “3” η ‘Μπάρτσα” διαθέτει τους Άλεξ Αμπρίνες, Στράτο Περπέρογλου και τον νεαρό Μάρκους Έρικσον.

Προτεινόμενα Άρθρα