Δόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ ο Ουότερς

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για 37 λεπτά όμως στο τέλος υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Ο Ντόμινικ Ουότερς θα μπορούσε κάλλιστα να αναδειχθεί MVP του χθεσινού αγώνα αν αυτός ολοκληρωνόταν στο 37. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ, πέτυχε κρίσιμα καλάθια κι έδειχνε ότι θα μπορούσε να καλύψει την κακή εμφάνιση του ΜακΝίλ και του Οκάρο Ουάτι (στο δεύτερο ημίχρονο).

Κι όμως, αρκούσαν σκάρτα 3 λεπτά για να γκρεμίσει ότι έχτιζε με την απόδοσή του στο υπόλοιπο του αγώνα. Με το σκορ στο 57-63 υπέρ των “κιτρίνων”, ο Ουότερς υποπίπτει σε λάθος και ο Γιούινγκ μειώνει στους 4, ενώ στη συνέχεια μαζί με τον Μούρτο εγκλωβίζονται στο πρέσινγκ της Νεπτούνας και δίνουν νέα ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν με βολές του Ζαβάτσκας στους 2. Ακόμα και στη φάση που η Νεπτούνας περνάει μπροστά (64-63), ο Ουότερς δίνει αχρείαστη βοήθεια στο μπάσιμο του Γιούινγκ αφήνοντας τον Μαζέικα αμαρκάριστο στη γωνία. Λάθος που δεν καταγράφει η στατιστική, όμως έδωσε την ευκαιρία στους Λιθουανούς να προσπεράσουν στο σκορ και να ανακτήσουν ολοκληρωτικά το μομέντουμ του αγώνα.

Για την ιστορία, ο Ουότερς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους (5/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη σε 32:50 λεπτά συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα