"Μίλησα με Πρίφτη, δεν ήρθα για το οικονομικό"

από AllAboutARIS

Ο Εστεμπάν Μπατίστα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup και μίλησε για το ενδιαφέρον του ΑΡΗ και γιατί δεν δέχθηκε την πρόταση των "κιτρίνων"

Ο Ουρουγουανός σέντερ ήταν αρκετά ξεκάθαρος στο γιατί δεν ήρθε στον ΑΡΗ πριν μερικές ημέρες όταν υπήρχε ενδιαφέρον και οι “κίτρινοι” θέλανε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. “Η πρόταση που μου έγινε δεν ήταν ικανοποιητική και απλά δεν ήρθα για το οικονομικό” ήταν η ατάκα του Εστεμπάν Μπατίστα για το “όχι” στον ΑΡΗ και συμπλήρωσε: “Δεν παίζω φυσικά μόνο για τα λεφτά. Αν ήθελα λεφτά θα πήγαινα στην Ρωσία ή στην Τουρκία. Πρώτα με ενδιέφερε το περιβάλλον, η ομάδα, η πόλη, να είναι κάτι που θέλω, να μου αρέσει. Ο ΑΡΗΣ τα είχε όλα, το περιβάλλον είναι καλό, η πόλη, η ομάδα επίσης πολύ καλή. Αλλά η πρόταση που μου έγινε δεν ήταν ικανοποιητική. Και έτσι μετά ήρθε η Αρμάνι, μου αρέσει το Μιλάνο, τα λεφτά ήταν καλά και συμφώνησα”. 

Ο Ουρουγουανός τόνισε επίσης: “Μίλησα με τον προπονητή, τον κ. Πρίφτη, μου εξήγησε ότι με θέλει στην ομάδα, ποιος θα είναι ο ρόλος μου και όσα άκουσα μου άρεσαν. Αλλά δεν μπορούσαμε να μείνουμε μόνο εκεί και μετά με ενημέρωσε ο μάνατζερ μου για το οικονομικό και απάντησα αρνητικά. Ο ΑΡΗΣ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για μένα και νωρίς, νομίζω τον Νοέμβριο αλλά ήταν απλά ενδιαφέρον τίποτα παραπάνω”. 

Ο ίδιος έδειξε ότι τελικά η πρόταση του ΑΡΗ ήταν χαμηλότερη από τις δικές του απαιτήσεις, οι οποίες είπε ότι δεν ήταν τα νούμερα που είχαν ακουστεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα