«Βασικός μας πόιντ γκαρντ και του χρόνου ο Αντετοκούνμπο»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αυξάνονται οι ευθύνες του Γιάννη Αντετοκούμπο στους Μιλγουόκι Μπακς

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς δήλωσε πως ο Έλληνας σταρ θα αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ και την επόμενη σεζόν και πως το γεγονός ότι παίζει ως πλέι μέικερ φέτος δεν είναι κάτι παροδικό. Έτσι, οι ευθύνες που θα έχει ο Γιάννης στην επίθεση των Μπακς θα συνεχίσουν να είναι πολλές και ο στόχος του Κιντ να μετατρέψει τον 21χρονο παίκτη σε έναν… δαιμόνιο πόιντ φόργουορντ γίνεται αντιληπτός με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο!

Συγκεκριμένα, τα Μέσα του Μιλγουόκι μεταδίδουν πως ο Κιντ είπε ότι ο Γιάννης θα είναι εκείνος που θα δημιουργεί το παιχνίδι για τα «ελάφια» και την επόμενη σεζόν. «Θα συνεχίσουμε με τον Γιάννη να ελέγχει τη μπάλα. Μπορείτε να τον πείτε πόιντ γκαρντ, πόιντ φόργουορντ, πόιντ σέντερ…», υποστήριξε ο 43χρονος κόουτς!

Να σημειώσουμε πως ο «Greek Freak» μετά τη διακοπή για το All Star Weekend παίζει στον άσο των Μπακς και μετράει 18,5 πόντους, 7,3 ασίστ και 8,8 ριμπάουντ ύστερα από 20 παιχνίδια ως πόιντ γκαρντ. Από την άλλη, πριν από το All Star, ο Αντετοκούνμπο είχε 15,9 πόντους, 2,8 ασίστ και 7,1 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι (52 συμμετοχές).

Προτεινόμενα Άρθρα