«Μακάρι να είναι έτσι συνέχεια τα γήπεδα στην Ελλάδα»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Θαυμασμός από τον Κώστα Παπανικολάου για την χθεσινή κερκίδα

Ο Κώστας Παπανικολάου, ήταν αναμφίβολα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΑΡΗ στο “Nick Galis Hall”.

Ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά του ΑΡΗ και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η χθεσινή ημέρα, ήταν κομματάκι περίεργη για τον ίδιο, αφού επέστρεφε μετά από χρόνια και πάλι στη Θεσσαλονίκη και το “Nick Galis Hall”, – ξανά- ως αντίπαλος.

Σίγουρα, τα συναισθήματά του περίεργα, αφού δεν γνώριζε το πως θα τον… υποδεχτούν οι φίλοι του ΑΡΗ. “Δεν έχω κρυφτεί ποτέ μου. Ο κόσμος ξέρει…”, είπε λακωνικά και συμπλήρωσε: “Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι λογικό και γω να θέλω να κερδίσω και ο ΑΡΗΣ επίσης.

Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από το χθεσινό παιχνίδι και η καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, με τον Κώστα Παπανικολάου, να δείχνει με την απάντησή του, τη διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία που έχει ως αθλητής… “Είναι ευτυχία για εμάς να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα. Μακάρι να είναι έτσι συνέχεια τα γήπεδα στην Ελλάδα. Το έχουμε ανάγκη”.

Προτεινόμενα Άρθρα