«Ο ΑΡΗΣ έχει δείξει την αξία του σε Ελλάδα και Ευρώπη»

από AllAboutARIS

«Με την φανέλα του ΑΡΗ πρέπει να νικάς είτε έχεις ομάδα είτε όχι»

Διαβάστε τι δήλωσε στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero107.4FM ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ και νυν του Ρεθύμνου, Ευθύμης Τσακαλέρης.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον ΑΡΗ:

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας όπου δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες. Από εκεί και πέρα αντίπαλος μας είναι ο ΑΡΗΣ, ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και προβλέπεται ένας πολύ δύσκολος αγώνας.»

 Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δυσκολεύεται στο Ρέθυμνο:

«Ο ΑΡΗΣ είναι πάρα  πολύ δυνατός φέτος,  το έχει δείξει και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Και μόνο που φοράς την φανέλα  του ΑΡΗ ,πρέπει να πηγαίνεις για τη νίκη, έχεις ή δεν έχεις καλή ομάδα. Φέτος, ο ΑΡΗΣ είναι πολύ  σταθερός εκτός έδρας ,όπου πηγαίνει παίρνει αποτελέσματα.»

Για τον παράγοντα έδρα:

«Εμείς έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας εκτός αυτού με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε κάποιες δυσκολίες εκτός έδρας που δεν μπορέσαμε να πάρουμε μερικά αποτελέσματα που χάθηκαν στον πόντο. Έτσι είπανε να μην έχουμε απώλειες μέσα στην έδρα μας.»

 Για την μάχη της 8αδας:

«Φέτος το πρωτάθλημα είναι τριών ταχυτήτων, καθώς οι άλλες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΡΗΣ και ΑΕΚ και ακολουθούν οι  υπόλοιπες ομάδες. ΟΑΡΗΣ έχει κλειδώσει την Τρίτη θέση αλλά πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ θα παίξει  με την ΑΕΚ για την 3η θέση και 5-6 θέση θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά και Κολοσσό».

Για την φετινή πορεία του Ρεθύμνου:

«Αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε την 6η θέση και αφού είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς αρχικά να αποφύγουμε τον υποβιβασμό όσο το δυνατό γρηγορότερα , η είσοδος στα πλέι οφ θα είναι επιτυχία.»

Για την μετάβαση του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια:

«Και με το Ρέθυμνο ο ΑΡΗΣ μάζεψε 4000 κόσμο. Εγώ όταν έπαιζα στον ΑΡΗ ήταν μεταβατική περίοδος, υπήρχαν χρέη, εμείς προσπαθούσαμε να κάνουμε μια ομάδα, μια προσπάθεια ώστε να φέρουμε τον κόσμο ξανά, έγιναν κάποιες κινήσεις και πιστεύω ότι και τα 2 χρόνια που ήμουν στον ΑΡΗ πετύχαμε κάποια πράγματα.  Αλλά όταν έρχεται ένας επενδυτής και κακά τα ψέματα βάζει λεφτά είναι λογικό και ο κόσμος του ΑΡΗ βλέπει ότι υπάρχει μια θέληση να πάει ψηλά η ομάδα οπότε στηρίζει την προσπάθεια.»

Υπάρχει προοπτική για να σπάσει το δίπολο, Ολμπιακός Παναθηναϊκός:

«Στην ΑΕΚ και τον ΑΡΗ, αν και ο ΑΡΗΣ πάει με πιο σταθερά βήματα κατά την γνώμη μου ,πιστεύω  στα επόμενα χρόνια θα έχουνε κάνει  ένα βήμα παραπάνω ώστε να κοντράρουν τους μεγάλους, ‘όπως και γίνεται και φέτος που μέσα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί.»

Για την επιλογή του Ρεθύμνου:

«Η ομάδα στηρίζεται κυρίως στους ξένους παίκτες, υπάρχουν και οι έλληνες που έχουν πιο βοηθητικό ρόλο, αλλά όλα στην ομάδα και στη  πόλη είναι πολύ καλά. Ο κόσμος μας στηρίζει καθώς είναι και το μοναδικό άθλημα που έχει εδώ η πόλη και η κοινωνία είναι μικρή, δεν έχουμε παράπονο, δόξα τον θεό μας στηρίζει.»

Προτεινόμενα Άρθρα