Πιθανότερος αντίπαλος η Κηφισιά για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και ο ΑΡΗΣ κατέκτησε την 3η θέση και μαθηματικά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον αντίπαλο του, την ομάδα που θα κατακτήσει την 6η θέση και θα βρεθεί απέναντι του στα πλέι οφ. Πάντως η Κηφισιά είναι ο πιθανότερος αντίπαλος.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν είναι τρίτος στην κανονική περίοδο, μία αγωνιστική πριν το φινάλε και περιμένει να δει ποια ομάδα θα τερματίσει στην έκτη θέση και θα είναι ο αντίπαλος του στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Από τα σενάρια που υπάρχουν, πιθανότερο είναι αυτό που φέρνει την Κηφισιά απέναντι του στην πρώτη φάση των πλέι οφ. 
Η αθηναική ομάδα είναι αυτή την στιγμή στην 5η θέση, ισόβαθμη με τον Π.Α.Ο.Κ., με τον οποίο έχει το πλεονέκτημα, με 37 βαθμούς ενώ στην έβδομη θέση είναι ο Κολοσσός Ρόδου. 

Την τελευταία αγωνιστική η Κηφισιά φιλοξενεί τον Παναθηναικό, ο οποίος παλεύει για την πρώτη θέση, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την υποβιβασμένη Καβάλα ενώ ο Κολοσσός παίζει στο Αλεξάνδρειο με τον ΑΡΗ. 
Οπότς αν χάσει η Κηφισιά και κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ., τότε η αθηναική ομάδα, ακόμα και αν κερδίσει ο Κολοσσός, θα είναι έκτη μιας και έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Ροδίτες. 

Το σενάριο που φέρνει τον Π.Α.Ο.Κ στην έκτη θέση προυποθέτει ήττα του στην Καβάλα, και ήττα του Κολοσσού, χωρίς να παίζει ρόλο το αποτέλεσμα του αγώνα Κηφισιά-Παναθηναικός. 

Σε περίπτωση που ο Π.Α.Ο.Κ. χάσει στην Καβάλα και ο Κολοσσός Ρ. κερδίσει στον Αλεξάνδρειο, τότε ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τους Ροδίτες στα πλέι οφ μιας και θα ισοβαθμήσουν με τον Π.Α.Ο.Κ. στους 38 βαθμούς αλλά έχουν το πλεονέκτημα στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Η τελευταία αγωνιστική 
Κηφισιά-Παναθηναικός
Καβάλα-Π.Α.Ο.Κ.
ΑΡΗΣ-Κολοσσός Ρ.

Η βαθμολογία 
5. Κηφισιά 37
6. Π.Α.Ο.Κ. 37
7. Κολοσσός Ρ. 36

Προτεινόμενα Άρθρα